Evenementen

Tweede Powerwuuf Event tijdens Challenger

Op maandag 27 juni vindt de tweede editie van het Powerwuuf Event plaats tijdens het Driekleur Challenger Tennis Tournament. Het programma van deze dag start om 15:00 uur en duurt tot 20:00 uur.

Business to Business
Met ruim 150 participerende bedrijven en 3000 zakelijke bezoekers in 2015, is de Challenger toonaangevend binnen het Zeeuwse zakenleven. Er wordt genoten van toptennis waarnaast er op zakelijk gebied een aantrekkelijk sport- en businessconcept wordt aangeboden op het all-inclusive VIP-topdeck. In het nieuwe Ondernemerscafé zal op maandag 27 juni het Powerwuuf Event worden gehouden.

De powerwuven worden in stijl opgehaald en gebracht met een luxe Mercedes Benz naar de ingang van het Powerwuuf Event. Tijdens het netwerkdiner kan er worden genoten van toptennis.

Monique Kalkman
Monique Kalkman

Powerwuuf Event
Het Powerwuuf Event steunt het vrouwelijk leiderschap en vrouwelijk ondernemerschap in Zeeland. Als organisatie stimuleren wij persoonlijke groei bij vrouwen om te bloeien in hun bedrijf. Het thema is: Challenge your business to the next level”. Het draait allemaal om de groei-mindset. 

De aanleiding voor het evenement is dat 40 % van de ondernemers in Zeeland vrouw is en ruim de helft daarvan belemmeringen ondervindt om te groeien. Coaching is een effectieve manier om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen, om deze reden is Stichting Zigzag onder andere sponsor van het Powerwuuf Event. Met hun zoektocht naar innovatief vrouwelijk ondernemerschap hebben ze al vele initiatieven gevonden die subsidie hebben aangevraagd.

Vaak neem je als ondernemer beslissingen op basis van weinig informatie, terwijl je niet kan overzien wat de consequenties van je keuzes zijn. Voor de winst van je bedrijf ben je afhankelijk van anderen. Je loopt altijd risico’s met je bedrijf. Je hebt lef nodig om jezelf duidelijk te profileren. Wil je opvallen, dan is het nodig dat je durft. Durf jij je op een originele gewaagde manier te presenteren? Als het er op aankomt maak je dan een eigen standpunt en zet je dit door? Ga je de competitie aan in de markt en hoe doe je dat vanuit je eigen kracht? Hoe toon jij jouw leiderschap? Hoe ontwikkel je een groei mindset?

Programma
Het programma bestaat uit een inspiratielezing door meervoudig Paralympisch kampioene Monique Kalkman over obstakels van het ondernemerschap en een kennismakingsworkshop met het nieuwe spel Level Up! van Janse & Janse. Level Up! is een werkmethode in spelvorm voor ondernemende types die alles uit hun organisatie willen halen wat er in zit. Het spel zet je aan het denken, inspireert en geeft inzicht in de aspecten die van belang zijn om jezelf en jouw organisatie naar “the next level” te brengen.

Meer informatie www.l-up.nl

De dag wordt afgesloten met een diner op het VIP-topdeck waar men kan netwerken en kan genieten van toptennis. Een event waarbij elke vrouw vertrekt met nieuwe kennis en kennissen en nieuwe vaardigheden om te groeien naar the next level in hun bedrijf.

Een entreeticket is inclusief ontvangst, diner en drankjes, de investering bedraagt € 45,- p.p. (exclusief btw). Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op www.powerwuuf.nl.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie