Evenementen

Winnaars BO2 bekend


TERNEUZEN – De BO2-finalisten hebben de voorbije weken creatieve campagnes opgezet in de strijd om de meeste stemmen. De volgende partijen zijn door het publiek verkozen als winnaar van BO² 2016: Porgy & Bess (recreatie & toerisme), Reynaert de Vos (geschiedenis), Wijnhandel Herman (horeca), Kraker Trailers (industrie) en Esad Osmanovski Memorial Cup (sport).

Tijdens de BO² – het grootste business-to-business event van Zeeuws-Vlaanderen – op vrijdagavond 18 november a.s. bespreekt tafelheer Rens de Jong (o.a. BNR Nieuwsradio en ‘Dagvoorzitter van het jaar’ in 2014) actuele regionale kwesties met de winnaars. Waar zitten de kansen met betrekking tot de volgende onderwerpen: de toename van Belgische inwoners in Zeeuws-Vlaanderen, het tekort aan personeel in diverse branches, de tolheffing op Belgische wegen en de Westerscheldetunnel en de wegtrekkende jeugd. Vanwege de ludieke manier van campagnevoering heeft finalist Hoogstad Horeca ook een plaats aan tafel verdiend. Daarnaast schuiven per onderwerp gekende Zeeuwen en/of Zeeuws-Vlamingen aan. De rondetafelgesprekken worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s van Jan Menu en The Bright.

Rabobank Stimuleringsfonds
Naast een actieve bijdrage aan een rondetafelgesprek ontvangt elke winnaar een cheque t.w.v. € 1.000,- namens het Rabobank Stimuleringsfonds. Deze gift dient ten goede te komen aan de regio.

BO2 Event

Tags

Related Articles

Geef een reactie