Evenementen

Women in Social Media

Zaterdag 12 september, Ouddorp

Op de grens van Zeeland en Zuid-Holland, aan het strand bij het pittoreske Ouddorp, wordt op donderdag 12 september het allereerste ‘Women in Social Media Event‘ georganiseerd. Presentaties, workshops en clinics staan er op het programma onder het motto ‘Make an Impact’.

Het programma begint om 9.00 uur en de gehele dag, tot en met de borrel van 16.00 tot 17.00 uur, wordt voor je verzorgd. Op het programma staan vier spreeksters en diverse workshops:

Spreeksters

  • Digital Nomad Alex Malone; Alex ademt Personal Branding en heeft hier haar werk van gemaakt op een wel heel toffe manier!
  • Instagram Influencer Chantal Braam; Chantal gaat jou (bijna) alles leren over hoe je Instagram Influencer kan worden
  • De ZeeuwZe Rachelle Verhage; een bekende in het Zeeuw-Ze. Uit het niets was ze daar en ontzettend goed. Leer van haar digital journey!
  • Digital Native Anne van der Poel; mega interessant als je deze doelgroep écht wilt leren begrijpen en bereiken, ook en juist als je een HRM achtergrond hebt ?!

Workshops Self

Workshops Skills

  • Workshop Personal Branding door Alex Malone
  • Workshop Instagram Marketing

Ook is er deze dag uiteraard tijd en aandacht voor je SELF. Zo zijn Knapp! Sknicare (beauty & more), The Blind Spot (duurzame fashion), ProRunning (word een nog betere hardloper) en Studio Citta (yoga op het strand) present op 12 september op het strand van Ouddorp.

Aanmelden kan (het voordeligste vóór 31 juli) via womeninsocialmedia.com en het event is op social te volgen via de hashtag #WISM

Women in Social Media

Tags

Related Articles

Geef een reactie