EvenementenSport & Business

Zeeland Beach Classics: meedenken over de toekomst?

Topsport, vitaliteit, entertainment en business-to-business komen van 7 t/m 13 mei samen op het Badstrand Vlissingen tijdens de 3de editie van de Zeeland Beach Classics. ,,Een uniek evenement dat op meerdere vlakken belangrijk is voor Zeeland”, vindt organisator Sander van Buren.

plaats: Vlissingen | datum: vrijdag 11 mei | foto's: Edwin Broeks

ZBC-Demo-6568Vijf strandsporten zijn er te bewonderen op het evenement, waarbij zowel op (inter)nationaal als op reactief niveau gespeeld zal worden. In de komende jaren wil de organisatie de absolute wereldtop in de verschillende strandsporten naar Zeeland halen. ,,Dit is een uniek concept in Europa. Een parel voor Zeeland”, zegt organisator Van Buren, die het afgelopen decennium naam maakte met de organisatie van het internationale ‘tennis- & businessevent’ Challenger Zeeland in Middelburg. ,,Als we hier een EK of WK kunnen organiseren biedt dat enorme kansen op een economische impuls voor Zeeland”, blikt hij ambitieus vooruit met oog voor het belang van de provincie.

Als we hier een EK of WK kunnen organiseren biedt dat enorme kansen op een economische impuls voor Zeeland – [Sander van Buren, organisator]

ZBC Voorronden-6686

Toekomstvisie

Om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren zullen een aantal partijen de schouders eronder moeten zetten weet Van Buren. Daarom wordt er op vrijdag 11 mei een VIP-bijeenkomst georganiseerd voor Zeeuwse bestuurders en ondernemers. ,,Het concept van het evenement is nu nog kneedbaar, dus alle relevante partijen die willen inhaken zijn van harte welkom om mee te denken over de toekomst.”

Het concept is nu nog kneedbaar, dus alle relevante partijen die willen inhaken zijn welkom om mee te denken over de toekomst – [Sander van Buren, organisator]

ZBC-Finaledag-0978Tijdens de officiële opening van Zeeland Beach Classics en de aansluitende borrel met Zeeuws Diner neemt de organisatie samen met u een kijkje naar de toekomstvisie van Zeeland Beach Classics. De organisatie wil graag de discussie aan met de genodigden over de visie om Zeeuwse toonaangevende evenementen zoals de Zeeland Beach Classics zo veel mogelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze provincie én voor uw organisatie. De organisatie is daarom nieuwsgierig naar uw visie op het gebied van:

  • Promotie van Zeeland en uw organisatie
  • Wenselijke klantrelaties en business to business momenten
  • Ondersteuning van personeelswerving en vestigingsklimaat
  • (inter)nationale congressen en seminars met specifieke branche gerelateerde thema’s.

Programma 11 mei:
23270407_375179882918040_6522944263338283083_o17:00u. ontvangst bij de hospitality met Zeeuwse borrel in de VIP-arena
17:30u. welkomstwoord en officiële opening door prominente Zeeuwse vertegenwoordigers op het  beachcentercourt
17:45u. presentatie van de Zeeland Beach Classics en haar ambities richting 2022
18:30u. aanvang Zeeuws diner en gelegenheid tot netwerken op het VIP-terras aan de internationale beachcentercourts
22:00u. afsluiting Zeeland Beach Classics business to business openingsdag

Heeft u interesse hierbij aanwezig te zijn stuurt een dan een mailtje naar: info@zeelandbeachclassics.com

In totaal streven we er naar om gedurende de week 10.000 tot 20.000 mensen te bereiken op het Badstrand – [Sander van Buren, organisator]

Programma Zeeland Beach Classics

Van maandag tot en met woensdag staat het evenement in het teken van het breedtesportprogramma voor Walcherse basisscholen en voortgezet onderwijs. De organisatie verwacht 1200 tot 1300 schoolkinderen kennis te laten maken met de verschillende strandsporten via clinics en schoolsport. De (inter)nationale wedstrijden worden op zaterdag 12 en zondag 13 mei afgewerkt. Er doen 450 breedtesporters en 200 (inter)nationale sporters mee ,,In totaal streven we er naar om gedurende de week 10.000 tot 20.000 mensen te bereiken op het Badstrand.”

Schermafbeelding 2018-04-25 om 12.25.23
Plattegrond van de beach arena op het Badstrand in Vlissingen.
Tags

Related Articles

Geef een reactie