Evenementen

Zeeland in stroomversnelling

Op D.V. vrijdag 16 september krijgt u de kans om als ondernemer met een midden- en kleinbedrijf uw prangende vraag te stellen, een dringend probleem aan te kaarten of uw ideeën te delen met andere ondernemers en de politiek. Tijdens een bijeenkomst die georganiseerd wordt door de Statenfracties van de ChristenUnie en SGP kunt u de discussie aangaan met Tweede Kamerleden en Zeeuwse Statenleden over (gebrek aan) ruimte voor ondernemerschap in Zeeland.

Helaas blijkt dat kleinere ondernemers, in tegenstelling tot grote bedrijven, vaak weinig gelegenheid krijgen om inspraak te hebben in overleggen tussen overheid en bedrijfsleven. En dat terwijl het MKB de motor van de economie vormt. 99,8% van alle Nederlandse bedrijven valt namelijk onder het MKB. Tezamen brengen zij 61% van het bruto binnenlands product op. Het doel van deze bijeenkomst is om het MKB nadrukkelijker bij beleidsvorming te betrekking en het MKB hoger op de politieke en maatschappelijke agenda plaatsen.

De bijeenkomst start met een rondleiding op het Provinciehuis (optioneel). Vervolgens zullen verschillende gastsprekers een lezing houden en zal er een paneldiscussie plaatsvinden. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. Voor meer informatie over het programma en aanmelden kunt u terecht op zeeland.christenunie.nl/mkb-bijeenkomst of zeeland.sgp.nl/MKB-bijeenkomst.

Locatie: Provinciehuis, Middelburg.
Datum: D.V. vrijdag 16 september 2016, 13.30 – 17.30 uur.

SGP flyer

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie