Vers van de pers

Een duurzame vakantie vieren in een dijk?

Een duurzame vakantie vieren in een dijk?

De vraag naar bijzondere en duurzame vakantie-accommodaties in Zeeland wordt de laatste jaren steeds groter. Recreatieondernemers bedenken daarom telkens nieuwe woonvormen waar gasten milieuvriendelijk vakantie kunnen vieren. Op Camping de Paardekreek in Kortgene hebben ze nu 'Zeeuwse dijksuites' gebouwd. Niet op de dijk, maar ín de dijk.

Lees meer...
PGA wedstrijd Monday Tour in Goes

PGA wedstrijd Monday Tour in Goes

Op maandag 2 augustus wordt er op De Goese Golf in samenwerking met de PGA Holland (De Professional Golfers Associatie Holland is een Nederlandse organisatie die de professionalisering van de golfsport nastreeft.) een golfwedstrijd gehouden. De wedstrijd  “Monday Tour” is een wedstrijd voor golfprofessionals en golfprofessionals in opleiding.

Lees meer...
Zeeuws Mobiliteitsteam helpt coronawerklozen weer aan een baan

Zeeuws Mobiliteitsteam helpt coronawerklozen weer aan een baan

Sinds 19 juli is het Zeeuws Mobiliteitsteam (ZMT) operationeel. Het heeft de opdracht om werknemers die als gevolg van de coronacrisis bedreigd worden met ontslag en werkzoekenden die vanaf 12 maart 2020 door de coronamaatregelen werkloos zijn geworden weer aan een baan te helpen. Dit door de inzet van coaching, training en scholing (waaronder Praktijkleren in het mbo).

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

Lees meer...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

Lees meer...

GaragePark kondigt eerste park in Zeeland aan

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

GaragePark heeft de komst van een nieuw park in Middelburg bekendgemaakt. Op industrieterrein Arnestein realiseert de marktleider 38 nieuwe XXL-garageboxen, waarvan de verkoop reeds is gestart. Het park in Middelburg wordt het 31ste GaragePark in Nederland en de eerste in de provincie Zeeland. De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 en wordt aan het eind van het tweede kwartaal 2021 opgeleverd. 

Door de centrale ligging van het park is het goed bereikbaar vanaf de rijksweg A58 en de provinciale weg N57. Hierdoor is het park gunstig gelegen voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit zowel Middelburg, Vlissingen, Goes en andere omliggende gemeenten. “Ik ben er erg trots op dat ik vandaag ons eerste park in de provincie Zeeland mag aankondigen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Dankzij het nieuwe park kunnen nu ook Zeeuwse ondernemers gebruikmaken van onze veilige opslag- en bedrijfsruimtes. GaragePark Middelburg XXL wordt hopelijk een plek waar veel ondernemersdromen in vervulling gaan.”

Middelburg XXL
Op het nieuwe park aan de Arnesteinweg zullen XXL-boxen worden gerealiseerd. Alle garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, voorzien van elektriciteit en goed beveiligd (BORG-2). Ook zullen er sanitaire voorzieningen en een eigen postbus per garagebox op het park aanwezig zijn. Venema: “De XXL-boxen zijn maar liefst 29 vierkante meter en zeer geschikt voor zowel opslag- als werkruimte. De extra ruime boxen worden op andere parken met name gebruikt door ondernemers die met hun handen werken. Denk hierbij aan schilders, klussers en stukadoors. Ik kijk nu al uit naar het moment dat de eerste ondernemende Zeeuwen hun eigen XXL-box betrekken op dit nieuwe park.”

Oplossing
Met de opening van het nieuwe park wil GaragePark tegemoetkomen aan de grote vraag naar (kleine) bedrijfsruimtes in Zeeland. Vooralsnog lijken de garageboxen vooral een uitkomst voor vakmensen zoals timmermannen, metselaars en schilders. Venema: “Ook voor ondernemers met bijvoorbeeld een eigen webshop is een garagebox een ideale uitkomst. Zij gebruiken op deze manier alleen de ruimte die ze echt nodig hebben en besparen hierdoor flink op hun huurkosten”. Om een beeld te krijgen van het nieuwe park, kunnen geïnteresseerden een bezichtiging inplannen op de showlocatie op de plek waar het park gebouwd zal worden om de XXL-garagebox van dichtbij te bekijken. Venema: “Daarbij houden we uiteraard rekening met COVID-19 en gelden er strenge veiligheidsvoorschriften voor een bezichtiging. Om de bezoekersaantallen zoveel mogelijk in de hand te houden, kunnen deze voorlopig alleen nog op afspraak plaatsvinden. De gezondheid van bezoekers, klanten en medewerkers staat bij ons voorop.”

Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 2.700 garageboxen verspreid over 31 parken Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.

Meer weten over het beleggen, kopen of huren van een garagebox op GaragePark Middelburg XXL? Ga naar GaragePark.nl/Middelburg-XXL of bel 085 - 20 83 162.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes