Goede doelen

Benefietdiner Hartstichting bij Hof Olmenstein

Dinsdag 29 september, op de landelijke Dress Red Day, wordt er een speciaal benefietdiner georganiseerd op ’t Hof Olmenstein in Kloetinge. Een bijzondere locatie, interessante sprekers en een met zorg samengesteld menu zijn de basis ingrediënten voor deze unieke avond. En jij kunt er bij zijn!

Programma

18.00 uur Ontvangst met prosecco en een oestertje
19.00 uur Voorgerecht
19.30 uur Presentatie van “Zakenvrouw van het jaar 2015” Danny Hollestelle
20.00 uur Hoofdgerecht
20.45 uur Lezing van Cardioloog Dr. M. Sadredinni over het vrouwenhart
21.15 uur Nagerecht en Loterij, de avond wordt in stijl afgesloten met ice-coffee
22.00 uur Einde

Modeshow

Als extraatje verzorgt Patachou Mode een korte modeshow. U krijgt alvast een voorproefje van de wintercollectie. Uiteraard met hier en daar een ROOD accent, het is tenslotte Dress Red Day!

Hof Olmenstein

Bed & Breakfast Op ’t Hof Olmenstein in Kloetinge is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Op ’t Hof Olmenstein ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

’t Hof Olmenstein
Abbekindersezandweg 21
4482 PS Kloetinge
Datum: 29 september
Tijd: 18:00-22:00 uur

Aanmelden

Heeft u interesse? Het benefietdiner kost € 75,- per persoon. Meld u en uw introducés vóór 23 september aan via e.verhofstad@planet.nl. Met uw deelname steunt u onderzoek naar het eerder herkennen van hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Tags

Related Articles

Geef een reactie