Goede doelen

Caisson’s Truckrun krijgt vervolg

Caisson’s Truckrun krijgt vervolg op zaterdag 22 augustus

Motel Restaurant Grand Café CAISSON staat zaterdag 22 augustus 2015 geheel in het teken van de CAISSON’S Truckrun. Chauffeurs, verkeersregelaars, motorrijders en andere vrijwilligers zetten zich vol enthousiasme in om mensen met een functie beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Het feestelijke evenement start voor de deelnemers om 10.00 uur bij CAISSON en zal ongeveer duren tot 13.30 uur. Chauffeurs en ouders/vrijwilligers krijgen een kop koffie met iets lekkers aangeboden door Bakkerij ’t Zand uit Heinkenszand. De trucks vertrekken om 10.30 uur, eerst naar Yerseke, via Wemeldinge, door Kattendijke en weer terug over Kapelle.

Terug in de CAISSON krijgt iedereen een frietje van Lambweston Meijer met en drankje en zijn er verschillende amusement activiteiten, zoals het optreden van een clown, maar ook een springkussen en draait er vrolijke muziek.

Mevr. de Bruine, eigenaresse van CAISSON, kijkt er naar uit om er een bruisend festijn van te maken. “Vorig jaar hebben we het evenement met alle daarbij behorende activiteiten zelf bekostigd. Dit jaar kunnen we het iets groter aanpakken, omdat wij steun krijgen van het DELTA Zeeland Fonds. Onze dank is buitengewoon groot. Dankzij dit fonds hebben we net wat meer draagvlak om meer mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.”

Mirjam van Zuilen, directeur Corporate Communicatie & Public Affairs, “we zijn blij dat de Caisson de organisatie van Truckrun heeft opgepakt. Jarenlang hebben we het evenement ondersteund in Zuid-Beveland en de organisatie ontvangt ook dit jaar weer een donatie van het DELTA Zeeland Fonds. Ik vind het geweldig dat wij er aan kunnen bijdragen dat iedereen een onvergetelijke dag heeft. De bijrijders kijken er soms al maanden naar uit en iedereen straalt de hele dag.”

In Zeeuws-Vlaanderen en Tholen wordt het ook georganiseerd en die organisatoren ontvangen ook een donatie van het DELTA Zeeland Fonds.

Zowel chauffeurs en deelnemers kunnen zich uitsluitend online aanmelden via www.decaisson.nl/truckrunHet inschrijfportaal wordt gesloten bij 120 aanmeldingen.

Na het evenement gaat Motel Restaurant Grand Café CAISSON gewoon weer open voor overige gasten.

Tags

Related Articles

Geef een reactie