Goede doelen

Grote Zeeuws-Vlaams familierally

Ladies’ Circle Zeeuws-Vlaanderen en de Soroptimisten organiseren gezamenlijk op zondag 24 september 2017 van 12.00 uur tot 20.00 uur de “Grote Zeeuws–Vlaamse familierally”. We verwachten ongeveer 160 deelnemers en hopen op een onvergetelijke dag met een mooie opbrengst. Dit jaar gaat die naar Stichting Reyntje.

Stichting Reyntje
Stichting Reyntje organiseert speel- en opfleurmiddagen voor sociaal zwakkere kinderen uit Oost-Zeeuws-Vlaanderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Het betreft hier kinderen die vaak in het weekend sociaal geïsoleerd zijn, al dan niet vanwege autisme, ADHD, echtscheiding, financiën etc. Deze kinderen zorgeloos laten spelen in een groep. Dat is waar Stichting Reyntje zich sterk voor maakt. Hoofdzakelijk wordt gewerkt met vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires, maar ter bewaking van kwaliteit, continuïteit en professionaliteit van de begeleiding van de kinderen, is per middag altijd een gediplomeerd leidster aanwezig. Op 11 maart jl. hebben een aantal van ons geholpen bij een opfleurmiddag. Met de opbrengst van onze rally hopen we nog meer van deze middagen van Stichting Reyntje te kunnen steunen. Kijk voor meer informatie op www.reyntje.nl

Sponsormogelijkheden
In de bijlage vindt u een overzicht van de diverse Sponsormogelijkheden en antwoordformulier Rally. We hopen dat u belangstelling heeft om een financiële bijdrage te leveren of ons anderszins te steunen. Zo kunnen we ook dit jaar weer een mooie opbrengst realiseren voor het goede doel.

Alvast bedankt voor uw steun namens Ladies’ Circle Zeeuws-Vlaanderen (LC51) en de Soroptimisten

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie