Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Goede doelen

Hits4Kids door Ladies Circle Zeeuws-Vlaanderen

Hits4Kids Ibiza Edit

De Ladies’ Circle Zeeuws-Vlaanderen organiseert op vrijdag 16 oktober 2015 van 20.30 uur tot 02.00 uur voor de tiende keer hét jaren ‘70/’80 discofeest Hits4Kids. In oktober mag het dan al officieel herfst zijn, de Zeeuws-Vlaamse ladies hopen op een lange nazomer en een zwoele avond, want dat past helemaal bij Hits4Kids, Ibiza EditDe perfecte locatie voor dit feest vonden zij in Restaurant de Kreek. Er worden ongeveer 200 gasten verwacht die samen moeten zorgen voor een onvergetelijke avond met een mooie opbrengst. Dit jaar gaat die naar Stichting Jongerenopvang Zeeland.

H4KGoede doel: Stichting Jongerenopvang Zeeland

Speciaal voor deze jubileumeditie steunen de ladies een goed doel in eigen regio: Stichting Jongerenopvang Zeeland. Deze stichting wil de opvang van Zeeuwse jongeren van 12 tot 18 jaar bij pleeggezinnen stimuleren. Onder meer door financieel bij te dragen aan het verbouwen van de woningen van pleegouders. Het eerste grote project van Stichting Jongerenopvang Zeeland is al gerealiseerd: ‘Familiehuis Axel’. Hier vangen pleegouders René en Pauline Visser in het Zeeuws-Vlaamse Axel vier tienermeisjes/moeders op in hun gezin. Een aantal ladies heeft meegeholpen met het schilderen van diverse ruimtes in het huis. Met de opbrengst van het feest hoopt de Ladies Circle nog meer van deze projecten van Stichting Jongerenopvang Zeeland te kunnen steunen.

Historie

Mede dankzij de steun van vele Zeeuws-Vlaamse ondernemers hebben we voorgaande jaren mooie opbrengsten opgehaald voor het goede doel:
• Hits4Kids 2013: €12.000 voor Stichting ALS
• Hits4Kids 2011: €12.600 voor See and Smile, Eye and Plastic Surgery Mission
• Hits4Kids 2010: €12.000 voor maatschappelijk opvanghuis De Lage Flancken

Sponsormogelijkheden

Om ook dit jaar een mooie opbrengst voor het goede doel op te halen is de LAdies Circle nog op zoek naar sponsors. Zij hopen dat u belangstelling heeft om een financiële bijdrage te leveren of ons anderszins te steunen. Bekijk de sponsormogelijkheden hier >>.

Ladies Circle Zeeuws-Vlaanderen

De Ladies’ Circle heeft zijn oorsprong in Engeland, waar in 1930 de eerste Circle opgericht werd door de partners van leden van de Round Table. In navolging op het Engelse initiatief zijn in vele landen Circles opgericht. Ladies’ Circle Nederland werd opgericht in 1975 en is sinds 15 september 1984 full-member van Ladies’ Circle International. Wereldwijd kent de Ladies’ Circle 15.000 leden in 34 landen! De zes harten in het rood-wit-blauw-embleem symboliseren de 6 doelstellingen:
• het bevorderen van vriendschap
•  het bevorderen van een positieve levenshouding van de leden
• het bevorderen van verdraagzaamheid
• het bevorderen van eerlijkheid
• het bevorderen van openheid ten opzichte van alle medemensen
• het versterken van besef dat ieder lid op haar eigen wijze de gemeenschap hoort te dienen.

Alvast bedankt voor uw bijdrage of aanwezigheid namens de Ladies’ Circle Zeeuws-Vlaanderen (LC51): Aniek, Ann, Anne-Marie, Annick, Donja, Géraldine, Helma, Iris, Isabel, Lianne, Maaike, Marianne, Marjolijn, Nancy, Rebecca, Sabine, Svetlana, Tamara.

Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Tags
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:

Related Articles

Geef een reactie