Auto van de week

Kia Sportage 1.6 T-GDI DynamicPlusLine trekhaak

2019
177pk (130KW)
Automaat
21374 km
Benzine
SUV

€ 30945,-

Bekijk deze auto op www.autozeeland.nl
chevron

Het perspectief is gunstig

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Arjen Brinkman, eigenaar Villapark en camping De Paardekreek in Kortgene, geeft de economie een 8. 'Voor de sector verblijfstoerisme was het een druk en mooi seizoen, ondanks het wat mindere zomerweer. Het was druk tot en met het einde van de schoolvakanties. Ik vind dat het naseizoen ook zijn charmes weer heeft. Het is druk met huuraccommodaties en spontane kampeerders kunnen we weer keuze bieden uit verschillende kampeerplaatsen.

Het perspectief is eveneens gunstig. Nog even en de herfstvakantie komt eraan. We moeten natuurlijk afwachten wat de besmettingscijfers doen, maar ik verwacht dat Nederlanders en ook Belgen en Duitsers Zeeland ons weer zullen weten te vinden. Nederlanders ontdekken meer en meer hoe leuk een vakantie in eigen land is. Op de wat langere termijn, zeg een jaar, is het verdere verloop van de pandemie belangrijk. Hoe ontwikkelt Covid zich en de mogelijke varianten?
Kijken we nog iets verder, dan ben ik positief gestemd. Vliegen zal waarschijnlijk duurder worden en daarmee wordt een vakantie met de eigen auto aantrekkelijker. Ik verwacht dat veel mensen uit Nederland en de omliggende landen het prima vinden om dan maximaal drie uur te reizen. Zeeland wordt daarmee een uitstekend alternatief voor een lange reis naar de Middellandse Zee.'

https://paardekreek.ardoer.com/nl/

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement