Er is hoop, maar het blijft onzeker. Pasen, normaal gezien de start van het toeristenseizoen, zal dit jaar niet echt een
lees verder...De ontwikkelingen binnen onze branche zijn stabiel. Ondanks de verlengde lock down maatregelen, signaleer ik geen verand
lees verder...Onze winkels zijn sinds half december gesloten. We wisten dat die lock down eraan zat te komen, maar het vervelende is d
lees verder...Ken je hem nog van school, de coopertest? Het is een oefening waarbij de conditie van een deelnemer wordt gemeten. De bekendste vorm daarvan is die waarin een hardloper in 12 minuten een zo groot mogelijke afstand aflegt. Daar moet ik aan denken tijdens deze coronapandemie en de maandenlange horecasluiting. Ook voor (horeca) ondernemers is het belangrijk je energie goed te verdelen. Zou je alles in het begin hebben gegeven, dan haal je wellicht de eindstreep niet. Bij de CAISSON hebben we gelukkig veel trouwe klanten/gasten. Ze weten ons dagelijks te vinden voor het afhalen en bezorgen van maaltijden. Daar ben ik dankbaar voor. Om die reden geef ik een cijfer 5. Ook omdat er inmiddels een klein beetje perspectief is. Ik hoop dat we in maart weer open mogen. Dan kunnen mijn team en ik weer terug naar datgene waar onze passie ligt: gasten ontvangen en zo goed mogelijk verzorgen. Ik realiseer me eens te meer dat we ook in het zakelijke verkeer altijd een belangrijke rol hebben gespeeld. Meer dan eens is hier een goede business deal beklonken. Het zou voor iedereen fantastisch zijn als we daar binnenkort naar terug kunnen.
Hilanda de Bruine
Eigenaresse bij C A I S S O N eten, drinken, slapen en een goed gesprek