Jubileumbedrijven

Ondanks groei is de dienstverlening altijd persoonlijk

Ondanks groei is de dienstverlening altijd persoonlijk

Natuurlijk stoort het hem wel eens. Het is ook zo makkelijk gezegd: bij een groot makelaarskantoor is de dienstverlening minder persoonlijk. Wilco Neeskens bewijst graag het tegendeel. Met vier vestigingen en twee zichtlocaties is Neeskens Makelaars nadrukkelijk op de Zeeuwse woningmarkt aanwezig; altijd persoonlijk en betrokken.

Lees meer...
Creatief in marketing en communicatie

Creatief in marketing en communicatie

Wie de Ideeënfabriek van Pieters Media in Groede bezoekt, ervaart het direct: hier krijgt creativiteit alle ruimte.

Lees meer...
Intentie om verder uit te breiden

Intentie om verder uit te breiden

“Lokale verankering is noodzakelijk voor een bedrijf als Vlaeynatie.”

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

HR Netwerk Zeeland organiseert 11 mei een kennismakingsevent

HR Netwerk Zeeland organiseert 11 mei een kennismakingsevent

HR Netwerk Zeeland ging vorig jaar live met haar online kennis-platform om Zeeuwse HR- betrokkenen met elkaar te verbinden en kennis uit te wisselen. Inmiddels hebben al ruim 300 leden zich aangesloten. Daarom vindt de organisatie het tijd om die leden nader met elkaar te laten kennismaken, tijdens een speciaal HR Netwerk Zeeland-event op dinsdagmiddag 11 mei.

Lees meer...

Impact creëren met kennis, inspiratie en LEV

Eigenzinnige ondernemers, daarmee werkt Karin van Oosten graag samen. Dat doet ze inmiddels tien jaar, op verschillende manieren. Waar ze startte onder de noemer Improve! ligt nu de focus bij LEV. Deze ontwikkeling is volledig in lijn met de ontwikkeling die zelf doormaakte, persoonlijk en professioneel. “Waar ik me eerst hoofdzakelijk richtte op de operationele kant van Human Resources is mijn blik nu veel ruimer. LEV is een adviesbureau voor ondernemerschap. Ik ben steeds vaker tactisch en strategisch bezig en heb een sterke focus op het behalen van resultaat.”

 

Zorgvuldigheid en vertrouwen zijn voor Karin twee sleutelbegrippen. Oog voor de medewerkers in de organisatie vindt ze vanzelfsprekend. Met hen ga je zorgvuldig om. Of, zoals ze zelf zegt: “Ik ben niet het type van naar binnengaan en koud saneren.” Vertrouwen, vertelt ze, is de basis waarop ze tien jaar geleden startte. “Ik kreeg destijds het vertrouwen om mijn eerste opdrachten uit te voeren. Met de meeste opdrachtgevers werk ik nog steeds samen. Het vertrouwen dat zij in mij stellen en de lange termijn relatie, die ze met mij zijn aangegaan, daarop ik ben trots. ”

 

Dagprogramma’s
Vanuit een bedrijf dat hoofdzakelijk draaide om haar eigen skills, is Karin toegegroeid naar een organisatie waarin de kennis van meerdere professionals samenkomt. LEV richt zich op ondernemers die vooruit willen. Kennisdeling en advies omvatten een breed terrein aan (bedrijfskundige) aspecten, uiteenlopend van visie tot cultuur en structuur, performance, vitaliteit en marktpositionering. “LEV is een netwerkorganisatie. Na een uitgebreide intake en survey, bieden we gerichte dagprogramma’s aan, waarbij ondernemers samen met de aangesloten professionals werken aan concrete organisatiedoelen.”

 

HR Webshop
Ambitieus en gedreven als Karin is, stoppen haar plannen niet hier. Zo ontwikkelt ze momenteel een webshop waar zij standaard HR-producten aanbiedt. Zaken die iedere ondernemer op orde moet hebben, zoals arbobeleid, RI&E en verzuimprocedures, maar bijvoorbeeld ook een klant- of medewerker tevredenheidsonderzoek. “We zetten dit per branche op en starten met de transportbranche. De keuze is heel eenvoudig. Je kunt ervoor kiezen alle noodzakelijke documenten te downloaden en er zelf mee aan de slag te gaan. Natuurlijk helpen we ook graag met een passend advies.” 

 

Vizier op de toekomst
Het is duidelijk: Karin’s vizier is toekomstgericht. Ze heeft oog voor kansen. “Ik vind mijn werk eigenlijk ieder jaar nog weer leuker worden. Bij de grote organisaties waar ik kom, word ik professioneel uitgedaagd. Bij mkb-bedrijven vind ik het een uitdaging om ondernemers mee te nemen in een professionaliseringsslag. Het liefst zit ik met een ondernemer om tafel en werken we samen aan een passende aanpak om zowel de organisatie als de medewerkers verder te ontwikkelen.”

 

Meer weten?
www.ondernemenmetlev.nl

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
Zeeland Zakelijk is een onderdeel van LMG strategie + creatie