Vers van de pers

PGA wedstrijd Monday Tour in Goes

PGA wedstrijd Monday Tour in Goes

Op maandag 2 augustus wordt er op De Goese Golf in samenwerking met de PGA Holland (De Professional Golfers Associatie Holland is een Nederlandse organisatie die de professionalisering van de golfsport nastreeft.) een golfwedstrijd gehouden. De wedstrijd  “Monday Tour” is een wedstrijd voor golfprofessionals en golfprofessionals in opleiding.

Lees meer...
Zeeuws Mobiliteitsteam helpt coronawerklozen weer aan een baan

Zeeuws Mobiliteitsteam helpt coronawerklozen weer aan een baan

Sinds 19 juli is het Zeeuws Mobiliteitsteam (ZMT) operationeel. Het heeft de opdracht om werknemers die als gevolg van de coronacrisis bedreigd worden met ontslag en werkzoekenden die vanaf 12 maart 2020 door de coronamaatregelen werkloos zijn geworden weer aan een baan te helpen. Dit door de inzet van coaching, training en scholing (waaronder Praktijkleren in het mbo).

Lees meer...
Zeilen in Zeeland? Dat doe je met SailForce!

Zeilen in Zeeland? Dat doe je met SailForce!

Niets is zo ontspannend als een frisse neus halen op de Oosterschelde. De zilte geur, de wind en de weidsheid van het water, het is iedere keer weer een belevenis. Schipper Marco van Dijke verzorgt met zijn bedrijf SailForce unieke zeiltochten, teamactiviteiten en groepsarrangementen in Zeeland. Met SailForce zeil je vanuit Wemeldinge zo de Oosterschelde op, met één of meerdere sportieve kajuitjachten. Zeilervaring is niet nodig, dus scheep in en stap aan boord.

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

Lees meer...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

Lees meer...

Impact van corona op de arbeidsmarkt

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

De aandachtspunten van de Zeeuwse arbeidsmarkt verschuiven deels als gevolg van de impact van corona. Daarom is het van belang om extra in te zetten op Werk-naar-Werk trajecten én op ‘een Leven Lang Ontwikkelen’ (om- en bijscholing) voor werknemers, ZZP’ers en werkzoekenden. De Provincie Zeeland heeft daarvoor kwartiermakers ingeschakeld.

Dit en meer over wat het Aanvalsteam Arbeidsmarkt doet voor de Zeeuwse arbeidsmarkt vind je in de nieuwsbrief https://bit.ly/3jSqbZZ

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes