InnovatieKennisoverdracht

Carlo van der Weijer op Contacta.nl

Carlo van der Weijer tijdens Contacta.nl de wegwijzer naar innovatie

Als Global Expert ITS bij TomTom, weet Carlo van der Weijer als geen ander hoe bedrijven zich staande houden in tijden van uitdagende innovaties. Naast zijn werk voor onder andere TomTom en Siemens, is hij verbonden aan TU/e als directeur van het onderzoeksgebied ‘Smart Mobility’.

Tijdens Contacta.nl 2017 gaat hij in op het onderwerp ‘Internet of things’, de verbindingen tussen apparaten via digitale wegen. Op een creatieve manier wijst hij je graag de weg hoe deze verbindingen leiden tot een nieuwe en hoe je daarin als bedrijf kunt onderscheiden.

Carlo van der Weijer is Global Expert ITS bij TomTom. Nadat hij aan de TU/e afstuurde als werktuigbouwkundige, begon hij zijn carrière bij TNO waar hij verantwoordelijk was voor de Business Unit Power Trains. In 2001 ging hij aan de slag bij Siemens VDO om een onderzoekseenheid te leiden naar navigatiesystemen. Daarnaast is hij verbonden aan de TU/e als directeur van het Strategisch onderzoeksgebied “Smart Mobility”. In 2016 werd hij Certified Speaker bij Singularity University.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie