EconomieInnovatie

Dockwize opent platform; ikmoetdigitaal.nl

Omdenken, aanpassen en innoveren.

Omdenken, aanpassen en innoveren. Dat is waar deze onzekere tijd om vraagt, zegt Dockwize, de kraamkamer voor innovatie in Zeeland. Dockwize heeft daarom het online platform ikmoetdigitaal.nl gelanceerd. Ondernemers kunnen er experts raadplegen.

De website is sinds vanmiddag in de lucht. Coaches zitten achter de digitale desk gereed om vragen van ondernemers over digitalisering, innovatie en groei te beantwoorden. Maar ook vragen over het opzetten van een webshop of over digitaal vergaderen. Dockwize roept ondernemers op, hun vragen alvast voor te bereiden zodat vanaf ze, het moment dat de chat live is, iedereen snel van dienst kunnen zijn.

De chat is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur open. Gaandeweg wordt de website uitgebreid met digitale vragenuurtjes die worden aangeboden door partners en ondernemers uit het netwerk van Dockwize en experts die het initiatief zullen ondersteunen met hun kennis en expertise. Ondernemers die een bijdrage willen leveren aan de website, kunnen zich melden bij Dockwize.

Ikmoetdigitaal.nl is een initiatief van Dockwize en de provincie Zeeland.

www.pzc.nl

Tags

Related Articles

Geef een reactie