Inschrijving DELTA Individual Ride geopend

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

De organisatie van de DELTA Ride for the Roses heeft onlangs aangekondigd dat de editie van dit jaar in een andere vorm zal worden verreden. Er wordt nu de DELTA Individual Ride georganiseerd. Individueel of in kleine groepjes kunnen deelnemers op een zelfgekozen tijdstip de routes van de Ride fietsen.

Inschrijven voor de DELTA Individual Ride is vanaf nu mogelijk via de website van de organisatie.
Ook deelnemers die al hadden ingeschreven voor de DELTA Ride van dit jaar kunnen via de site hun deelname omzetten naar de Individual Ride. Alle deelnemers krijgen begin september een uitgebreid pakket toegestuurd met startnummer, routekaart, gadgetsen polsbandje. De DELTA Individual Ride loopt gedurende de maand september, inschrijven is mogelijk tot 1 oktober, de Ride rijden kan ook nog na deze datum. Kijk voor meer informatie op: deltaridefortheroses.nl

Het doel van de DELTA Individual Ride is hetzelfde als dat van de gewone Ride: geld bijeen fietsen voor kankeronderzoek van het KWF. Omdat de organisatiekosten van de DELTA Individual Ride ook worden gedragen door de sponsoren, komt al het inschrijfgeld van dedeelnemers volledig ten goede aan het KWF! Medio oktober wordt in een feestelijke bijeenkomst de opbrengst van de DELTA Individual Ride bekendgemaakt.

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement