Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Inspiratiesessies

Inspiratiesessie Tanneguy Descazeaud

Directeur Zeeland Refinery gast bij inspiratiesessie in Goes

Op dinsdag 21 maart organiseert Janse & Janse B.V. haar volgende, en inmiddels bij velen bekende, inspiratiesessie voor leidinggevenden in Goes. Als gastspreker is de heer Tanneguy Descazeaud, algemeen directeur van Zeeland Refinery, uitgenodigd. De heer Descazeaud zal tijdens deze inspiratiesessie zijn eigen ervaringen delen en zijn visie geven op leiderschap in het algemeen.

Tanneguy Descazeaud 3Leiderschap
Leiderschap is niet eenvoudig. Er worden hoge eisen gesteld aan organisaties en leidinggevenden. Er bestaat eigenlijk niet één ideale manier van leiding geven. Hoe effectief een leider is hangt er vooral van af of hij kan inspelen op de eisen die een veranderende situatie stelt. In de praktijk is gebleken dat leiders die zich durven te spiegelen en de confrontatie aan durven gaan met hun eigen functioneren aantoonbaar groeien in hun rol. Ze geven zichzelf een enorme impuls en daarmee hun medewerkers en de organisatie. “Bij leiderschap denk ik aan: visie, communiceren, een toonbeeld zijn en leergierigheid”, aldus Descazeaud. Hij zal laten zien hoe hij onder meer omgaat met veranderingen in een organisatie, hoe hij de medewerkers meeneemt in deze processen en hoe hij er tevens voor zorgt dat er gericht aan de doelstellingen wordt gewerkt.

Inspiratiesessies
De inspiratiesessies zijn bedoeld voor leidinggevenden die verder willen groeien in hun rol en altijd op zoek zijn naar ‘beter’. Daarnaast biedt de bijeenkomst volop gelegenheid tot netwerken. Deze interactieve bijeenkomsten zijn bewust kleinschalig van aard en toegankelijk voor maximaal 12 personen. Deelnemers gaan met inzichten naar huis die ze uitdagen dit direct in de praktijk te brengen. De inspiratiesessies vinden 4x per jaar plaats en worden georganiseerd door Janse & Janse. Iedere sessie wordt er een bestuurder, directeur of ondernemer uitgenodigd die reeds zijn of haar sporen in de praktijk heeft verdiend. Eerder waren onder meer te gast Danny Hollestelle, eigenaar van Koninklijke Hollestelle en zakenvrouw van het jaar 2015, Coby Traas, bestuurder Zorggroep Ter Weel, Ton Vrijdag, onder meer projectdirecteur van de Sloecentrale en de verbreding van de Sloeweg en Jurgen van Cutsem, CEO van de Roompot Group.

Aanmelden voor inspiratiesessie op 21 maart >

Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Tags
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
https://www.zeelandzakelijk.nl/business-directory/6615/habo-allemekinders-hoveniers/

Related Articles

Geef een reactie