InspiratiesessiesKennisoverdracht

Business Bootcamp: alle ins en outs over marketing, communicatie en social media

30 januari, Arendskerke

ARENDSKERKE – Zeeland Business, Cows & Stars en Get a Grip organiseren samen een Business Bootcamp Next level op donderdag 30 januari. Daar kan iedereen terecht voor informatie over marketing, communicatie en social media. Na het bezoeken van de Business Bootcamp kunnen bezoekers met de handige tips & tricks zelf aan de slag.

Insteek is volgens de organisatie dat je het vertrouwen van (potentiële) klanten behoud of win je als je goed omgaat met social media marketing. ‘Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van marketing, social media en communicatie, alleen veel bedrijven weten niet hoe ze er mee om moeten gaan of waar ze rekening mee moeten houden.’

Programma

Het evenement bestaat uit een rijk middagprogramma dat gevuld is met diverse workshops, inspiratiesessies en masterclasses. De dag begint om 12.00 met een optionele lunch. Vanaf 13.00 start het definitieve programma waarbij bezoekers kunnen deelnemen aan de bootcamps waar zij zelf voor gekozen hebben. Na de vierde bootcampronde is er tijd voor een borrel en een optioneel diner vanaf 18.00.

Business Bootcamp 2019

Vorig jaar vond er in mei voor het eerst de Business Bootcamp plaats. Dit was een groot succes en mede daarom wordt er voor de tweede keer een Business Bootcamp georganiseerd. Oud-bezoeker Romy de Bruijne deelt graag haar ervaring: “De kennis en tools die ik tijdens de Business Bootcamp vorig jaar heb geleerd heb ik toegepast om de bootcamps die wij zelf geven verder te promoten. Hoe positioneer ik het bedrijf het beste op social media en wat is de beste strategie hiervoor. Wat kan ik doen met video en waar liggen er nog kansen. Daarnaast heb ik tijdens de Business Bootcamp ook zelf nieuwe klanten opgedaan voor onze eigen bootcamps.”

Om het programma nieuwe inhoud te geven worden er dit jaar vijf nieuwe bootcamps gegeven, namelijk: zichtbaarheid vergroten, let’s make movies, relatiemarketing, naam branding en digitale zichtbaarheid.

Overzicht diverse bootcamps

Experts delen informatie op het gebied van marketing, communicatie en sociale media via diverse workshops, inspiratiesessies en masterclasses. De onderstaande bootcamps kunnen gevolgd worden:

 • Masterclass – Employer Branding
 • Masterclass – Social Selling
 • Inspiratiesessie – Creatie Impact
 • Workshop- Zichtbaarheid Vergroten
 • Workshop – Instagram for Business
 • Inspiratiesessie – Let’s make movies
 • Workshop – Relatiemarketing
 • Workshop – Naam Branding
 • Workshop – LinkedIn for Business
 • Workshop – Digitale Zichtbaarheid
 • Workshop – Social Media Strategie

Locatie

Klok’uus Wissekerkseweg 6
4458 SH ‘s-Heer Arendskerke

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via https://www.business-bootcamps.nl/

Tags

Related Articles

Geef een reactie