InspiratiesessiesKennisoverdracht

Inspiratiesessies bij Janse & Janse in Goes

Na de zomer start Janse & Janse weer met haar inmiddels bekende inspiratiesessies. Met trots presenteert Janse & Janse de eerstvolgende sprekers Carin Frijters en Jurgen van Cutsem.

maandag 5 oktober 13:00 – 17:00 uur
maandag 12 oktober 13:00 – 17:00 uur

Carin Frijters: “Scoor met een goed retailconcept”

koopknopAre you in retail? Dan is de inspiratiesessie van Carin Frijters iets voor jou! Carin Frijters, schrijfster van de boeken Prikkel de Koopknop en Retail Theater, o.a. bekend als retailexpert

op diverse retailbeurzen in binnen- en buitenland en de Retail Inspiratie Tour, deelt 25 jaar retailervaring, kennis, passie en kunde graag met jou. Van klantreis tot winkelontwerp en van retailmerchandise tot het toepassen van kleur, geur en geluid, aansluitend op de laatste consumententrends. Carin adviseert, inspireert retailers om direct aan de slag te gaan.

In twee dagen leer je alle ins, outs en best practices en word je voorbereid om aan de slag te gaan met je eigen winkelconcept.

Voor wie?
Deze interactieve inspiratiesessie is iets voor jou als retailer als je:
• Uit de mode-en of Lifestyle branche komt
• Bewust wilt worden van de trends die relevant zijn voor jouw winkelconcept
• Trends wilt vertalen naar je eigen winkelconcept
• Je wilt onderscheiden in je branche

Voor deelname investeert u € 595,00 excl. BTW. Deze investering is inclusief documentatie ter voorbereiding, een exemplaar van de boeken Prikkel de Koopknop en Retail Theater, hand-out, versnaperingen en lichte lunch tijdens de middagen.

dinsdag 13 oktober 2015 15:00 – 18:00  uur

Jurgen van Cutsem, CEO Roompot Group

JvCutsemAls enthousiaste jonge CEO van RP Group is het belangrijk om je door medewerkers van alle afdelingen binnen de onderneming te laten voeden met tips, opmerkingen en zelfs kritiek. Met deze input kun je de juiste strategie bepalen die de wind in de zeilen houdt. Toch vind ik het belangrijk dat er op het schip maar 1 kapitein staat die de koers bepaalt en de medewerkers dezelfde richting op stuurt. Keywords zijn empathie, karakter en doelgerichtheid.

De inspiratiesessie is bedoeld voor leidinggevenden die durven spiegelen met collega’s. Daarnaast biedt de bijeenkomst volop gelegenheid tot netwerken. De bijeenkomsten zijn bewust kleinschalig van aard en toegankelijk voor maximaal 15 personen.

De investering per inspiratiessessie bedraagt €59,95 excl BTW. Deelname is inclusief versnaperingen, faciliteiten en begeleiding. De prijs voor de inspiratiesessie is inclusief een gesigneerd exemplaar van het favoriete boek over leiderschap van de spreker.

Meer informatie

De inspiratiesessies vinden plaats bij Janse & Janse B.V. Zustersrtraat 9, Goes. Wanneer u zich wilt aanmelden voor èèn van deze sessies of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met Janse & Janse via de mail info@janse-janse.nl of telefonisch 0113-715410. 

Tags

Related Articles

Geef een reactie