Kennisoverdracht

Jaarprogramma ZIO

Zeeuws Instituut voor Organisatieontwikkeling
Het Zeeuws Instituut voor Organisatieontwikkeling heeft het jaarprogramma met opleidingen voor 2016 bekend gemaakt. De Zeeuwse organisatie die dit jaar 10 jaar bestaat, ondersteunt bedrijven in hun ontwikkelingsvragen en organisatievraagstukken. Dat doet zij door onderzoek, advisering en het bieden van opleidings- en trainingstrajecten.

Post-HBO Hoger Management
Zo heeft de Hogere Managementopleiding, die in januari opnieuw van start gaat, de afgelopen 10 jaren vele Zeeuwen aan een Post-HBO diploma geholpen en indirect aan een betere baan!
De netwerkorganisatie heeft een aantal regionale en landelijke experts aan zich gebonden die op allerlei terreinen ondersteuning bieden, zoals HRM, Strategie, Financieel Management, Communicatie., Marketing, etc. Zij verzorgen voor een deel de opleidingen en workshops, maar werken ook samen met bedrijven in verbetertrajecten op verschillende gebieden.

Landelijk
Naast de ruim 70 Zeeuwse organisaties die inmiddels van hun diensten gebruik hebben gemaakt, zijn er ook een aantal landelijke organisaties die frequent gebruik maken van de kennis en ervaring van het ZIO. Zo is ZIO vaste partner van de Technische Universiteit in Eindhoven in het ondersteunen en ontwikkelen van topteams die grote prestaties moeten leveren. Maar ook de VARA, de Nederlandse Bibliotheken en bedrijven uit de maakindustrie zijn regelmatige klanten.

We Share Talent
Het ZIO staat voor vernieuwing en innovatie. Zowel in de methoden die zij gebruiken, maar vooral ook het stimuleren van innovatie bij hun klanten. Dat doet zij o.a. door het concept van We Share Talent, waarbij experts uit heel Nederland gekoppeld worden aan een bedrijfsvraagstuk. Vakgenoten uit andere bedrijven kijken met een andere blik naar b.v. een productievraagstukken en komen samen vaak met verassende ideeën tot echte oplossingen.

Jaarprogramma 2016
Schermafbeelding 2015-12-10 om 16.24.25 Schermafbeelding 2015-12-10 om 16.24.48 Schermafbeelding 2015-12-10 om 16.25.04

Het aantal plaatsen is beperkt, dus tijdig aanmelden is gewenst om zeker te zijn van deelname. Als u nieuwsgierig bent naar één van de bovenstaande onderwerpen kunt u mailen naar info@zionetwerk.nl of bellen met 0118-853039.

Zeeuws Instituut voor Organisatieontwikkeling
Londensekaai 13-16
43331 JG Middelburg

Tags

Related Articles

Geef een reactie