Kennisoverdracht

Masterclass E-mailmarketing

ComNetZ organiseert op woensdag 21 maart een Masterclass E-mailmarketing
Volgende week woensdag is het zover! Dan staat onze Masterclass E-mailmarketing op het programma. E-mailmarketing is een geweldig instrument om klanten en potentiële klanten te benaderen. Zowel informatief als commercieel. Maar hoe doe je dat? Waar begin je? En moet je wel meteen met e-mailmarketing beginnen of start je met een data analyse van jouw klanten en prospects? Daniel Verhagen van  Happy Leads vertelt je alles wat je moet weten! Hoe ontwikkel je een effectieve strategie, hoe ga je te werk en hoe til je e-mailmarketing naar een hoger niveau zijn onderwerpen die worden behandeld.

Waarom jij deze Masterclass niet mag missen!
Jij wilt:
•    E-mailmarketing naar een hoger niveau wilt brengen
•    Aan de slag wilt met conversieverhogende campagnes
•    Meer inzicht wilt in uw klantdata
•    Houdt van praktische tips die u direct kunt toepassen
•    Meer omzet uit e-mailmarketing wilt behalen
Is dat zo? Dan zien we je aanmelding graag verschijnen.

Daniel Verhagen
Daniel is directeur bij het creatieve online marketingbureau Happy Leads. Hij ondersteunt bedrijven bij het werven van nieuwe klanten, het genereren van leads of inschrijvingen voor nieuwsbrieven, het opzetten van emailcampagnes voor het bereiken van specifieke doelgroepen en met het verrijken van databases. Happy Leads is voor verschillende klanten en met verschillende soorten acties actief in diverse landen in Europa.

Over Happy Leads 
Happy Leads is gevestigd in het meest futuristische gebouw van Eindhoven: de Blob. Zij bezetten daar de bovenste twee etages. Met een team van talentvolle professionals werken ze dagelijks aan de meest uiteenlopende marketingvraagstukken voor de meest uiteenlopende klanten. Samen met werken ze aan dat ene doel: aantoonbaar resultaat. Want daar wordt iedereen happy van!
Net als van het onderstaande programma!

Programma 
17.30 – 18.00 uur: Inloop & ontvangst met pasta buffet
18.00 – 19.00 uur: Deel 1. Méér omzet door een succesvolle e-mailmarketing strategie.
19.00 – 19.30 uur: Pauze
19.30 – 21.00 uur: Deel 2. Laat je database groeien!
21.00 – 22.00 uur: Netwerkborrel

Het belooft een zeer leerzame, maar vooral ook inspirerende avond te worden die jij als (online) communicatieprofessional niet mag missen! We zien je aanmelding graag verschijnen en vergeet niet om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van dit super interessante event!

Locatie
Grand Café de Caisson, Smokkelhoekweg 12, 4421 JH Kapelle

Deelname en kosten
Leden van ComNetZ mogen de bijeenkomst gratis bezoeken. Voor niet-leden en anderen geïnteresseerden vragen we een bijdrage van €35,- en dit is inclusief het pastabuffet, hapjes en drankjes.

Tags

Related Articles

Geef een reactie