Kennisoverdracht

Nieuwe privacy wetgeving (AVG)

.
Wat moet je weten over de gevolgen van de nieuwe privacywetgeving?

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie. Nu hebben de lidstaten nog hun eigen nationale wetten, gebaseerd op de Europese privacyrichtlijn uit 1995. Wat verandert er? Hoe zit het met de overgangsperiode tussen de Wbp en AVG? Lees hier meer algemene informatie over de AVG»

De komende weken zijn er diverse mogelijkheden in Zeeland om kennis over dit onderwerp te vergaren:

22 januari: ComNetZ Kennissessie

jacco_academy-1Locatie: DOK41, Vlissingen
CommunicatieNet Zeeland organiseert maandagavond 22 januari een kennissessie in DOK41. De inloop start om 17.30 uur met een broodjesmaaltijd. Daarna staat er o.a. een quiz op het programma en na de kennissessie is er ruimte voor ‘Q&A’ en een netwerkborrel. De sessie staat onder leiding van Jacco de Leeuw, adviseur en trainer bij Nedbase. Met een flinke dosis ervaring op het snijvlak van business en IT weet hij als geen ander een technische koers uit te stippelen. Écht enthousiast wordt hij van het stroomlijnen van processen en het borgen van kwaliteit, privacy & beveiliging. Niet voor niets verzorgt hij dan ook de kennissessie: “Ben jij AVG-ready?”.

Leden van ComNetZ  kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen. Niet-leden betalen een bijdrage van €35,- inclusief broodjesmaaltijd, hapjes en drankjes. Meer informatie/aanmelden »

24 januari: ZB Academy Masterclass

ZBAcademymasterclassLocatie: Hotel Terminus, Goes
Zeeland Business organiseert vanuit haar Academy op woensdagochtend 24 januari een masterclass in een persoonlijke setting, waarbij zowel de juridische als praktische kant van de nieuwe privacywetgeving wordt belicht. Je ontvangt handvatten om zelf aan de slag te gaan met de wet i.p.v. iemand hiervoor inhuren. De masterclass wordt verzorgd door Tineke van Heijst (directeur VHIC) en Brigitte Hendrikse-Troost (eigenaar In-Practiz). De inloop start om 8.45 uur in Hotel Terminus in Goes en het programma eindigt met een lunch en gelegenheid tot netwerken.

De kosten bedragen €249,- (ZB-leden ontvangen €50,- korting), inclusief uitgebreide lunch, consumpties, after-service en een tegoedbon voor 1 uur gratis juridisch advies bij In-Practiz. Meer informatie/aanmelden »

Tags

Related Articles

Geef een reactie