Kennisoverdracht

Post-HBO: Hoger Bedrijfskundig Management

Leren en bijscholen is vaak een lastig gegeven voor drukke managers en leidinggevenden. Vindt u het desondanks toch belangrijk dat uw leidinggevend kader van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte is en blijft leren en innoveren?

Als u dit aanspreekt hebben wij iets voor u. Sinds 2005 organiseren wij jaarlijks de leergang Hoger Bedrijfskundig Management in Zeeland. Inderdaad; de 10e leergang gaat 12 oktober van start!

Opleidingskosten direct terugverdienen

Het kenmerk van de leergang is dat de deelnemers hun eigen organisatie analyseren op verbetermogelijkheden en daarmee de kosten van de opleiding direct terugverdienen. Gedurende de leergang ( 9 maanden) ontwikkelen de deelnemers verbeterplannen onder begeleiding van vakspecialisten en voeren daarna mogelijke verbeteracties uit. Als eindopdracht wordt een organisatieprobleem of –vraagstuk uitgekozen, waar de deelnemers door middel van onderzoek een oplossing voor ontwikkelen. Deze oplossing moet voldoen aan een aantal kwaliteitscriteria en moet de organisatie daadwerkelijk een structurele verbetering opleveren die aantoonbaar waarde oplevert!

Ethiek en moraal

Het andere deel van de leergang is het deel waar de deelnemers leren om kritisch naar zichzelf te kijken als het gaat om hun eigen gedrag. Als het gaat om de ethiek en de moraal in het omgaan met medewerkers, organisatieleiding en klanten.

“ Ik vond de leergang fantastisch; ik heb in korte tijd veel geleerd en ben een veel betere manager geworden….”

Chris van Tiel, manager Rederij Vroon en deelnemer leergang 2014-2015

Inmiddels hebben tientallen deelnemers uit grote en kleine bedrijven, zowel binnen als buiten Zeeland, de leergang tot grote tevredenheid gevolgd. Zijn in de deelnemende organisaties allerlei grote en kleine verbeteringen doorgevoerd, maar hebben de deelnemers bovenal anders leren kijken naar organisaties en de mensen die er werken.

download de brochure >>

Als u interesse hebt; bel of mail ons; wij vertellen u graag meer!

Met vriendelijke groet,

drs. André de Korte
Zeeuws Instituut voor Organisatieontwikkeling
Londensekaai 13-­15, Middelburg
Tel. 06-­22694281

ZIOomslagfoto

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie