Vers van de pers

Zeeuwse werkgevers kwaad over hinder bij Haringvlietbrug

Zeeuwse werkgevers kwaad over hinder bij Haringvlietbrug

Volgende week gaat de Haringvlietbrug twee jaar lang deels op slot. Verkeer mag nog maar 50 kilometer per uur rijden. Zeeuwse werkgevers vrezen hierdoor enorme economische schade. Eric de Ruijsscher, voorzitter VNO-NCW Zeeland: ,,Absoluut onacceptabel. Dit moet echt anders.”

Lees meer...
Een duurzame vakantie vieren in een dijk?

Een duurzame vakantie vieren in een dijk?

De vraag naar bijzondere en duurzame vakantie-accommodaties in Zeeland wordt de laatste jaren steeds groter. Recreatieondernemers bedenken daarom telkens nieuwe woonvormen waar gasten milieuvriendelijk vakantie kunnen vieren. Op Camping de Paardekreek in Kortgene hebben ze nu 'Zeeuwse dijksuites' gebouwd. Niet op de dijk, maar ín de dijk.

Lees meer...
PGA wedstrijd Monday Tour in Goes

PGA wedstrijd Monday Tour in Goes

Op maandag 2 augustus wordt er op De Goese Golf in samenwerking met de PGA Holland (De Professional Golfers Associatie Holland is een Nederlandse organisatie die de professionalisering van de golfsport nastreeft.) een golfwedstrijd gehouden. De wedstrijd  “Monday Tour” is een wedstrijd voor golfprofessionals en golfprofessionals in opleiding.

Lees meer...

Agenda
bekijk alles

Medisea

Medisea

Medisea organiseert haar eerste congressenreeks voor academici in de zorg, in het mooie Zeeland. Op twee toplocaties in Zeeland zijn diverse interessante sprekers te zien op het gebied van complexe ouderenzorg vraagstukken. De accreditatie voor deelname aan het congres zal voor u geregeld worden.

Lees meer...
TZW’s Prinsjesdag

TZW’s Prinsjesdag

Ondernemersvereniging Terneuzen Zuidwest (TZW) gaat eraan beginnen: Prinsjesdag 2021!

Lees meer...

LuxImprove zet samen met Vattenfall duurzame stap

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Als totaalontzorger helpt LuxImprove ondernemers met het faciliteren van de overstap naar duurzame (licht)oplossingen. Samen met onze (installatie)partners creëren wij een omgeving die toekomstbestendig is voor het bedrijfsleven, de samenleving en het milieu. De samenwerking met Vattenfall is dan ook een logische stap.

Roger Casteelen, manages Sales & Projects bij LuxImprove geeft aan:
“LuxImprove is ervan overtuigd dat de juiste stap in verduurzaming een positieve bijdrage kan leveren in het waarborgen van een gezonde toekomst. Onze expertise combineert de inzet van duurzame (licht)oplossingen met een totaalaanpak die rekening houdt met comfort, sfeer en veiligheid. Dit zorgt uiteindelijk niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een verbetering van de prestaties en de totaalbeleving.”

“Met de kracht van licht zoeken wij de grens op van het (on)mogelijke.”

Christa Plat, Propositie Marketeer bij Vattenfall, is verheugd over de nieuwe samenwerking:
“We hebben speciaal gekozen voor LuxImprove vanwege hun professionaliteit en brede ervaring binnen het MKB. Hun lichtoplossingen dragen bij aan sfeer, comfort, veilig en natuurlijk een lager energieverbruik. Zo helpen we klanten verder op weg bij het verduurzamen van hun onderneming. En dat brengt ons weer een stap dichter bij ons doel: fossielvrij leven binnen een generatie. Daarom ben ik erg blij met dit partnerschap.

“Samen grote stappen maken.”

Over LuxImprove
LuxImprove beschikt over ruime (licht)kennis en ervaring in het verduurzamen van bedrijven en industrieën. De mogelijkheden van totaalontzorging met efficiënte installatie en projectbegeleiding zijn dé middelen om tot een verbluffend eindresultaat te komen. Onze merkonafhankelijke (licht)expertise maakt dat we zonder beperkingen onze creativiteit in kunnen zetten, want licht doet (ver)wonderen. Samen met onze (licht- en installatie)partners gaan wij verder dan het licht. Deze ultieme totaalbeleving noemen wij 'Experience as a Value'.

Meer over LuxImprove| www.luximprove.com

Over Vattenfall
Vattenfall heeft een duidelijk doel: fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk maken. Daarvoor investeren we flink in de opwek van fossielvrije energie uit zon, wind. Maar dat is nog maar het begin. Want om ons doel te bereiken, moeten we verder kijken dan het opwekken van groene energie alleen. Echt fossielvrij leven vraagt tenslotte om veel meer verandering; in hoe we wonen, reizen, werken en produceren. Daarom werken we samen met de overheid en het bedrijfsleven; van de industrie tot het mkb. Zo zetten we samen de stappen die nodig zijn voor het bereiken van dat ultieme doel: een fossielvrij leven binnen een generatie.

Meer over Vattenfall | https://www.vattenfall.nl/over-vattenfall/

 

Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes