Netwerken

Bouman wint OCG Trofee

OCG Gala
Ondernemers Contact Goes organiseert jaarlijks het OCG-feest. Eens in de 3 jaar wordt dit gecombineerd met de officiële uitreiking van de OCG Trofee. Vrijdag 20 november 2015 was het weer zover: in de sfeervol aangeklede Grote of Maria Magdalenakerk werden ruim 200 gasten verwelkomd. De centrale vraag aan het begin van de avond was: “wie gaat naar huis met deze prestigieuze prijs en mag zich de beste ondernemer van Goes e.o. noemen?” De genomineerden waren:
Bedrijfsartsen5
Bouman KantoorTotaal
Groentehandel de Winter

Jury
De begeleiding van de avond lag in handen van de heer Rino Gelok. Na het optreden van de eerste muzikale omlijsting door the StringCats, twee charmante elektrische violisten, werden we uitgenodigd om aan de tafels plaats te nemen. Vervolgens werd een verrassend en voortreffelijk driegangen diner geserveerd.
Voorzitter Marco Rave heeft tijdens het diner de juryleden Frans Eppings (voorzitter), Jo-Annes de Bat en Benne van Leeuwen (helaas wegens werkverplichtingen niet aanwezig) in de bloemen gezet voor hun inzet en deskundig oordeel.

“Gaat niet, bestaat niet… En inzet is omzet…”

Passie voor hun werk
Kees Kleppe heeft de spanning voor de bekendmaking van ‘de Beste Ondernemer van Goes’ nog verder opgevoerd door de  genomineerden aan enkele vragen te onderwerpen. Hieruit bleek dat het bij deze nominatie om 3 totaal verschillende ondernemers ging, met één grote overeenkomst: passie voor hun werk. Het verschil in bedrijven werd ook door de voorzitter van de jury Frans Eppings bevestigd. Na het voordragen van een fraai juryrapport was het aan burgemeester René Verhulst om de naam van de winnaar bekend te maken. De Trofee werd overhandigd aan de man met de uitspraken: “Gaat niet bestaat niet” en “Inzet = Omzet”: de heer Wim Bouman van Bouman Kantoor Totaal! Verheugd heeft hij de Trofee in ontvangst genomen en heeft hij in zijn speech laten horen dat hij, naast commerciële uitingen, nog meer in huis heeft.

Leona Philippo
Tijdens het verloop van de muzikale avond heeft de Zeeuwse MuziekSchool BigBand zich van haar goede kant laten zien: vele nummers werden ten gehore gebracht, al dan niet met zang door FrankLive. Een verrassend intermezzo werd ingevuld door een lokaal muzikaal talent: Flore Koopen. Zij heeft een aantal mooie muzieknummers prachtig gezongen.
De avond eindigde met de hoofdact door Leona Philippo. Met een geweldig swingend optreden, waarbij velen de dansvloer hebben opgezocht, heeft zij voor een spetterend einde van een mooie avond gezorgd.

Foto’s Jan H. Bos

Tags

Related Articles

Geef een reactie