Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Netwerken

Crossboarder Event Zeeland en West-Brabant

Op dinsdag 11 april lanceert Zuidwest Business een nieuw concept gericht op grensoverschrijdend ondernemen tussen Zeeuwse, Vlaamse en West-Brabantse ondernemers. De bedoeling is om een aantal events per jaar te organiseren waarbij ondernemers met elkaar in contact worden gebracht en kennis delen over diverse onderwerpen gericht op het zakendoen tussen Nederland en België in algemeen, maar ook tussen de drie grensregio’s Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen (gebied Brugge, Gent en Antwerpen).

Satteliet-foto-cross-border-gebiedHet evenement vindt plaats in samenwerking met en bij  Frame 21 business en meeting center in Roosendaal. Zij hebben vestigingen in zowel Roosendaal als Antwerpen en hiertoe een netwerk van bedrijven in beide regio’s opgebouwd. Samen gaan we op zoek naar kansen in het hiernaast afgebeelde gebied. Tegelijkertijd zal deze avond een kick-off zijn van het West Brabant Business Netwerk.

De avond zal bestaan uit een ontvangst met “Belgisch-Nederlands” buffet en aansluitend vindt een plenaire opening plaats door de partners van het event. Daarna zullen diverse deelsessies worden georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen. Hierbij kunt u denken aan:
– Vestigen in Nederland of België
– Vestigen specifiek in Zeeland, Brabant of Vlaanderen
– Juridische valkuilen (wat zijn de verschillen tussen beide landen)
– Cultuurverschillen
– Tips internationaal zakendoen
– Subsidiemogelijkheden
– (inter)nationale bedrijfsovernames

Bekijk hier welke sessies al bekend zijn op deze avond.

Jezelf aanmelden kan hier.

Locatie
Frame 21
Rietschotten 1
4751 XN Oud Gastel
Op de locatie is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar

.

Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Tags
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:

Related Articles

Geef een reactie