Netwerken

‘De kracht van Zeeuwse Netwerken’

Uw kennis gevraagd!
Voor een nieuw thema “Zeeuwse Netwerken” zijn wij op zoek naar de netwerkorganisaties die Zeeland rijk is. Wij hebben er uiteraard al een redelijk aantal in kaart gebracht, maar nog lang niet allemaal.

Waarom hebben wij dit nodig?
Binnenkort brengen wij een special uit over de kracht van onderlinge verbindingen en netwerken in Zeeland. Doel is aan te geven dat juist in Zeeland veel samenwerkingen onderling kunnen worden gezocht en gevonden. Netwerkorganisaties helpen vaak aan nieuwe contacten en introducties binnen de eigen regio of provincie. Vanuit de netwerken ontstaan nieuwe verbindingen en gunning en dus de mogelijkheid voor nieuwe omzet. Het geheel wat de Zeeuwse economie alleen maar ten goede komt.
In een van onze eerstvolgende uitgaves willen wij een opsomming geven van alle soorten netwerken in Zeeland met hun eigen unieke kenmerken (soort events, regio’s en opzet).

Wat zoeken we precies?
Netwerkorganisaties op het gebied van periodieke , jaarlijkse , incidentele en gelegenheids- evenementen. Dit mogen kleinschalige, maar ook de grote netwerkevents zijn, zeer regionale tot Zeeland overkoepelende.

Kanalen
De themaspecial zal breed verspreid worden binnen het Zeeuwse bedrijfsleven via o.a.

  • Papieren ‘Netwerkkrant Zeeland’ (door Zeeland Business)
  • Digitale ‘Netwerkspecial’ Zeeland Zakelijk Nieuwsbrief
  • Website Zeeland Business
  • Website Zeeland Zakelijk
  • Social Media kanalen Zeeland Business
  • Social Media kanalen Zeeland Zakelijk

Of het nu een besloten of open netwerk is, gebonden aan een stad/eiland of juist Zeelandbreed. Wij brengen alles graag zo compleet mogelijk in kaart. Welk Zeeuws netwerk mag hierin niet ontbreken?

Tip de redactie >>

Tags

Related Articles

Geef een reactie