Netwerken

Eindejaarsnetwerk in Arendsslot

Kleinschalig, exclusief en bovenal stijlvol, dat is Nederlands jongste kasteeltje. Je vindt het Arendsslot in ‘s- Heer Arendskerke, het dorpje in hartje Zeeland dat in de volksmond ‘SRASkerke’ wordt genoemd. Omringd door bos en weide bevind zich dit geheim, schitterend met een slotgracht, etagetuinen en ontelbaar veel bijzondere details zodat je niet weet waar eerst te kijken! Het Arendsslot is het privébezit van Marco en Hennie Bosman, samen met hun twee kinderen Lycia en Jouke. Een unieke referentie, voor zowel Marco – directeur van bouwbedrijf Fraanje als voor Hennie – woonkundig expert en eigenares van het bedrijf dat zij al 15 jaar runt: De Woonwijzer.

Op deze prachtige locatie organiseren we 12 december de eindejaarsbijeenkomst van het ZB Netwerk. De avond zal een exclusief karakter krijgen door de schitterende locatie en mooie programmering. Over deze programmering volgt later meer, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: het effectief netwerken zal verzorgd worden door oude bekende Fred Krautwurst. 

De avond is gratis bij te wonen voor leden van het ZB Netwerk. Voor introducees geldt dat zij bij deze exclusieve bijeenkomst deel kunnen nemen voor €39,50 inclusief de maaltijd en drie consumptiemuntjes. Jezelf aanmelden kan hier. In verband met de capaciteit van de locatie krijgen leden voorrang, mits zij zich voor 5 december aanmelden. Niet-leden kunnen zich ook nu al aanmelden, maar worden pas vanaf 5 december bevestigd.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie