Netwerken

Eindeloos Eiland Ondernemersborrel

.
Noord-Bevelandse ondernemers komen samen op Eindeloos Eiland Ondernemersborrel

WISSENKERKE – Op de eerste dag van het Eindeloos Eiland Festival, EEF (vrijdag 19 mei a.s.) komen Noord-Bevelandse ondernemers samen tijdens de Eindeloos Eiland Ondernemersborrel. De borrel wordt geopend door burgemeester Marcel Delhez van Gemeente Noord-Beveland.  

Het Eindeloos Eiland Festival, georganiseerd door en voor Noord-Bevelanders en bezoekers van ver daarbuiten, is een mooi voorbeeld van hoe je samen meer kunt bereiken. Als bewoners van Noord-Beveland hebben we een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de natuur, de cultuur, maar ook zeker voor de leefbaarheid en economie van ons eiland.

“De ondernemers van Noord-Beveland leveren hier een belangrijke bijdrage aan en krijgen nog meer slagkracht door de handen ineen te slaan. Dat begint met elkaar (nog) beter leren kennen.”, aldus Jan Rutjes, partner bij de Schipper Groep. Precies de reden waarom de Schipper Groep, Rabobank Walcheren Noord-Beveland en Theelen en Partners samen met de festivalorganisatie het initiatief genomen hebben een platform te creëren voor deze ondernemers: de Eindeloos Eiland Ondernemersborrel.

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie