Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Netwerken

Fun In Business: 26 februari


Het jaar is weer volop aan de gang. Tijd voor de eerste bijeenkomst van Fun in Business in 2015. En wel op donderdag 26 februari a.s.

Het woord is aan jou…

In 2010 is Fun in Business gestart. Dat wil zeggen, het initiatief is toen geboren. We hebben toen een startbijeenkomst gehouden om de wensen en interesse in het netwerk te peilen. In 2011 zag de stichting Fun in Business officieel het licht. Tijd om met elkaar de klokken gelijk te zetten voor de komende jaren… Hiervoor geven we het woord (en de opdracht) aan jullie, onze deelnemers. Het is dus een workshop, waarbij je aan het “werk” wordt gezet. Uiteraard doen we dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Terminus Goes

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 februari a.s. Voor deze gelegenheid is Fun In Business te gast bij Hotel – Grand café Terminus in Goes. Terminus is gelegen bij het station van Goes en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Hotel Terminus, Stationsplein 1, 4461 HP GOES). Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving aanwezig (is betaald parkeren, let op de tijden). Je kunt gratis parkeren op het Stationspark (ten zuiden van het station) of bij de Agrimarkt (op 3 minuten lopen).

Participanten en introducés

De bijeenkomst is zowel toegankelijk voor participanten (zie kader A, onder dit bericht) van Fun in Business als introducés (zie kader B onderaan dit bericht). Introducés kunnen aan de bijeenkomst deelnemen door betaling (vooraf) van € 47,50. Daarnaast kan elke participant één keer per jaar iemand (kosteloos) ter vervanging sturen naar een bijeenkomst. Wel het verzoek om dit vóóraf te melden. Degene die als vervanger komt dient ook een ondernemer te zijn en te voldoen aan de voorwaarden voor participatie in Fun in Business.

Jaarplanning Fun in Business 2015

Noteer ook alvast de volgende data je agenda (programma en data onder voorbehoud):

  • Woensdag 15-04-2015
  • Dinsdag 23-06-2015
  • Donderdag 10-09-2015
  • Donderdag 22-10-2015
  • Dinsdag 24-11-2015

Je aanmelding bij Fun in Business én voor de bijeenkomst van 26 februari a.s. kun je vóór 21 februari sturen aan funinbusiness@gmail.com. Fun in Business is ook te vinden op Facebook. Voeg ons toe!

Met vriendelijke groet en tot 26 februari,
Namens het bestuur
Harald Lavooij, Wilfried Boonman, Anco de Putter & Marco van Belle

FunInBusiness


A. PARTICIPANTEN/LEDEN AAN- en AFMELDEN

Aan- of afmelden doe je door uiterlijk 21/02/2015 23:00 een e-mail te sturen naar funinbusiness@gmail.com. Als je niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn verzoeken wij je per e-mail af te melden.

B. AANMELDEN EN PROCEDURE VOOR INTRODUCÉS 

Niet-participanten/leden van Stichting Fun in Business kunnen als introducé aanwezig zijn als deze persoon:

  • nog niet 2x eerder aanwezig is geweest en
  • ondernemer is en
  • zich voor 22/02 13:00 heeft ingeschreven en aangemeld op http://www.eepurl.com/c-mok en
  • € 47,50 voor 22/02 23:00 heeft overgemaakt op rek.nr. NL51RABO0131994506 t.n.v. Stichting Fun in Business o.v.v. “je naam + INTRO 26FEB2015“. Een factuur wordt niet verstrekt.

– Uiteraard zijn de overige bepalingen in onze statuten ook van toepassing

– Na aanmelding, goedkeuring en ontvangst betaling wordt een bevestiging per e-mail gestuurd

Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Tags
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
<

Related Articles

Geef een reactie