Netwerken

Fun In Business met René Mioch

Hollywood glitter en glamour

Op donderdag 22 oktober a.s. is de volgende bijeenkomst van Fun in Business. Deze keer hebben we een bijzondere spreker uitgenodigd; René Mioch. René zal een inspirerende lezing houden over zijn diverse bedrijven met tientallen werknemers. René kent beide zijden van de “Hollywood glitter en glamour medaille” en zal ook vertellen over zijn valkuilen, uitdagingen, successen en tegenvallers.

rene-miochRené Mioch maakt al sinds 1985 televisieprogramma’s over film. Het begon allemaal met ‘Veronica Film’, vervolgens ‘Film Video’, waarna ‘Films en Sterren’ en ‘Starring’ volgde. René Mioch’s onvermoeibare enthousiasme voor film en filmmakers werkt stimulerend voor de sterren én voor het publiek. De mediacarrière van René Mioch begon al op jonge leeftijd. Hij combineerde een opleiding aan de Vrije Leergangen van de Vrije Universiteit in Amsterdam met zijn werk als freelance radiojournalist. Terwijl zijn medestudenten zich voorbereiden op het vak van leraar, presenteerde René Mioch NCRV radioprogramma’s als ‘Koploper’ en ‘Op Stap’. In 1983 maakte hij zijn televisiedebuut. Sinds 1985 combineert René Mioch het maken van filmprogramma’s, zijn reizen naar Hollywood en het organiseren van filmevenementen met het schrijven over film. Samen met Arjan Ederveen presenteerde hij een serie trainingen voor het personeel van Interpay over ‘klantgericht handelen’. De serie werd vele malen bekroond.

Programma 22 oktober

– 18.00 uur ontvangst gasten door bestuur Fun in Business en aperitief in de CineFoyer
– 18.30 uur voorgerecht en welkom door voozitter Fun in Business in CineFoyer
– 19.00 uur Lezing René Mioch in CineFoyer
– ca. 20.30 uur buffet met nagerecht en netwerkborrel
– 22.00 uur eind bijeenkomst (‘afterparty’ na 22.00 uur is voor eigen rekening)

Participanten en introducés

Naast de participanten zijn introducés ook van harte welkom. Elke participant kan één keer per jaar iemand (kosteloos) ter vervanging sturen naar een bijeenkomst. Wel het verzoek om dit vóóraf te melden. Degene die als vervanger komt dient ook een ondernemer te zijn en te voldoen aan de voorwaarden voor participatie in Fun in Business. Het wordt een superleuke avond met een motiverende spreker, gezellig netwerken, een heerlijk diner en een gezellige borrel. 

Aanmelden

A. PARTICIPANTEN/LEDEN AAN- en AFMELDEN

  • In verband met de horeca, kun je je als participant per e-mail aan- of afmelden tot uiterlijk 18/10/2015 23:00 

ReneMiochB. AANMELDEN EN PROCEDURE VOOR INTRODUCÉS 

Niet-participanten/leden van Stichting Fun in Business kunnen als introducé aanwezig zijn als deze persoon:

  • nog niet 2x eerder aanwezig is geweest en
  • ondernemer is en
  • zich voor 16/10 22:00 heeft ingeschreven en aangemeld op http://www.eepurl.com/c-moken
  • € 52,50 voor 16/10 heeft overgemaakt op rek.nr. NL51RABO0131994506 t.n.v. Stichting Fun in Business o.v.v. “NAAM + INTRO 22OKT2015“. Een factuur wordt niet verstrekt.

– Uiteraard zijn de overige bepalingen in onze statuten ook van toepassing
– Na aanmelding, goedkeuring en ontvangst betaling wordt een bevestiging per e-mail gestuurd

Met vriendelijke groet en tot 22 oktober,
Namens het bestuur van Fun In Business
Harald Lavooij, Wilfried Boonman, Anco de Putter, Marco van Belle

FunInBusiness

Tags

Related Articles

Geef een reactie