Netwerken

Fun In Business ‘Sunny-Beach-BBQ’

Sunny Beach BBQ

Om alvast in de vakantiestemming te komen en hopelijk van de zon te kunnen genieten, organiseert Fun in Business op dinsdag 23 juni a.s. vanaf 18:00 uur een ontspannen SUNNY BEACH-BBQ bij Strandpaviljoen “Piet Hein” (Zwanenburg 9, duinovergang Westduin, Vlissingen), bij uitstek de gelegenheid om met elkaar te kunnen bijpraten, terug te kijken op de eerste helft van het jaar en mogelijk nieuwe contacten op te doen.

Programma

Het programma is niet vast omlijnd, maar bij binnenkomst worden jullie ontvangen met een aperitief en tapas. Wat later op de avond zal de Bourgondische BBQ klaar staan.

Overnachtingen

Met Golden Tulip Strandhotel Westduin is een speciaal arrangement gemaakt voor personen die willen blijven overnachten. Dit is mogelijk voor € 84 per kamer (1- of 2-persoonsbezetting), inclusief ontbijt. Mocht je hier – voor eigen rekening – gebruik van willen maken dan kun je zelf contact opnemen met Golden Tulip Westduin, 0118-552510 (onder vermelding “Fun in Business”).

Introducés

De bijeenkomst is zowel toegankelijk voor participanten van Fun in Business als introducés (zie de groene tekst onderaan deze uitnodiging). Daarnaast kan elke participant één keer per jaar iemand (kosteloos) ter vervanging sturen naar een bijeenkomst. Wel het verzoek om dit vóóraf te melden. Degene die als vervanger komt dient ook een ondernemer te zijn en te voldoen aan de voorwaarden voor participatie in Fun in Business.

Volgende data Fun In Business

Noteer ook alvast de volgende data je agenda (programma en data onder voorbehoud):
•    Donderdag 10-09-2015;
•    Donderdag 22-10-2015;
•    Dinsdag 24-11-2015. 

Aanmelden

Je aanmelding bij Fun in Business én voor de bijeenkomst van 23 juni a.s. kun je uiterlijk 18 juni 15:00 sturen aan funinbusiness@gmail.com.

*LET OP!: In verband met de organisatie en ten behoeve van de horeca (we moeten de BBQ per opgegeven persoon betalen!!) is aanmelden mogelijk tot uiterlijk 18 juni 15:00. Latere aanmeldingen kunnen uitsluitend worden gehonoreerd als iemand, die zich reeds heeft aangemeld, na 18/6 afmeldt. Uitsluitend aan- en afmeldingen per e-mail.

A. PARTICIPANTEN/LEDEN AAN- en AFMELDEN

Aan- of afmelden doe je door uiterlijk 18/06/2015 15:00 een e-mail te sturen naar funinbusiness@gmail.com. Als je niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn verzoeken wij je per e-mail af te melden.

B. AANMELDEN EN PROCEDURE VOOR INTRODUCÉS 

Niet-participanten/leden van Stichting Fun in Business kunnen als introducé aanwezig zijn als deze persoon:

  • nog niet 2x eerder aanwezig is geweest en
  • ondernemer is en
  • zich voor 18/06 15:00 heeft ingeschreven en aangemeld op http://www.eepurl.com/c-mok en 
  • € 47,50 voor 18/06 15:00 heeft overgemaakt op rek.nr. NL51RABO0131994506 t.n.v. Stichting Fun in Business o.v.v. “je naam + INTRO 23JUN2015“. Een factuur wordt niet verstrekt.

– Uiteraard zijn de overige bepalingen in onze statuten ook van toepassing

– Na aanmelding, goedkeuring en ontvangst betaling wordt een bevestiging per e-mail gestuurd

Met vriendelijke groet en tot 23 juni,

Namens het bestuur

Wilfried Boonman, Anco de Putter, Harald Lavooij, Marco van Belle

Tags

Related Articles

Geef een reactie