NetwerkenSport & Business

Fun In Business: The Cycling Dutchman

Vrouwenpolder, 20 september

Het bestuur van Stichting Fun In Business nodigt haar leden en eventuele introducees uit op donderdag 20 september a.s. van 18.00-22.00 voor een bijeenkomst met The Cycling Dutchman Rick Creemers.

Dit vindt plaats op Walcheren, in Hofstede Elzenoord te Vrouwenpolder. Naast een heerlijk dinerbuffet en gezellig netwerken, is het tijd voor deze inspirerende en leuke spreker, die als ondernemer ook de link legt tussen zijn prestatie en ondernemen.

Voor gek verklaard worden met een gaaf idee en dan juist doorzetten!

Hij weet als geen ander wat het is om een eigen zaak te hebben met alle uitdagingen en onzekerheden die we allemaal hebben. Een ondernemer moet durven dromen en ondanks alle uitdagingen en onzekerheden het lef hebben om door te zetten.

Fietsend de wereld rond

Rick heeft in twee jaar tijd een unieke prestatie neergezet; hij fietste de wereld rond, 55.000 kilometer en dat verdeeld over 53 landen. Hij vertrok onder de Dom in Utrecht en ging over de Alpen naar Slovenië en Turkije. Vanuit Azerbeidzjan had hij, door een onmogelijk verkrijgbare band en een rampzalige veerboot, een lastige overtocht naar Kazachstan. Hij trok over de eindeloze Steppe van Kazachstan en verloor daar bijna zijn tenen door bevriezing.

Door de uitdagingen op de Steppe moest hij het gedeelte van zijn reis door China helaas overslaan. Hij vloog naar Nepal en trok via India naar Bangladesh. Daar had hij wat last van gedoe met visa en bureaucratie, maar hij ging via Vietnam, Thailand en Maleisië stug door naar Indonesië. Daar maakte hij de oversteek naar Australië, wat hij volledig middendoor kruiste, een trip van 8000 km dwars door de outback. Vervolgens reed hij nog een groot deel langs de zuidkust.

Death Valley

Vanuit Australië vloog Rick, met een korte ‘uitstap’ in Oahu (Hawaii), naar Alaska. Hij kwam daar tot 200 km onder de Poolcirkel. Vervolgens reed hij door Canada naar de westkust van Amerika en reed tot aan San Francisco en trok daar het binnenland in. Daar deed hij de heetste plek op aarde aan, namelijk Death Valley in Californië, toen Rick daar fietste was het er 52 graden Celcius.

Op dit moment had Rick er al iets meer dan 31.000 km opzitten en is hij na een noodgedwongen stop in Texas onderweg naar Zuid-Amerika, om vanaf daar naar Antarctica te trekken en door heel Afrika. In Afrika trok hij door gebieden waar hij dagenlang amper mensen tegenkwam. Ook moest hij een stuk van zijn reis helaas met het vliegtuig doen vanwege politieke spanningen in een regio waar hij doorheen wilde fietsen. Toen hij dan eindelijk aankwam in Europa zat het ook niet allemaal mee. Zijn ontstoken tand moest getrokken worden en in Spanje zat hij midden in een hittegolf, waardoor hij temperaturen meemaakte van ver boven de 40 graden. Toch kwam hij op 2 september 2017 veilig terug in Utrecht.

Programma

  • 18.00-18.30: Inloop en ontvangst (met een drankje)
  • 18.30-19.30: Presentatie The Flying Dutchman Rick Creemers
  • 19.30-22.00: Dinerbuffet en netwerken
  • 22.00: einde bijeenkomst

Introducés

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor participanten/leden van Fun in Business. Introducés dienen ondernemer te zijn en niet eerder 2x een bijeenkomst van Fun in Business te hebben bijgewoond. Zij betalen €55,- (all-in inclusief fees/kosten Eventbrite). Deze kosten zijn voor de presentatie, alle drankjes, dinerbuffet en koffie/thee gedurende de bijeenkomst.

Een allergie of vegetarisch? Geen probleem! Laat het tijdig weten per e-mail (funinbusiness@gmail.com) dan wordt daar rekening mee gehouden.

De bijeenkomsten van Fun In Business vinden afwisselend in Zeeuws-Vlaanderen en Noord-en Midden Zeeland plaats. Na deze bijeenkomst is er in 2018 nog een bijeenkomst en wel op dinsdag 20 november 2018 (Zeeuws-Vlaanderen).

Vervanger

Indien een lid niet in staat is om aanwezig te zijn op een bijeenkomst, mag een collega (uit hetzelfde bedrijf!) ter vervanging aanwezig zijn mits deze voldoet aan de criteria gesteld in artikel 3 van ons reglement. Hiervan dient het bestuur vooraf te worden geïnformeerd.

  • Consumpties voor/na 18.00-22.00 zijn voor eigen rekening;
  • Meld je aan en neem je ticket mee! (zonder ticket geen toegang);
  • Tickets zijn persoonlijk;
  • Een aangeschaft ticket is tot 7 dagen voor het event restitueerbaar;
  • De sluitingsdatum van de ticketverkoop is maandag 17 september 10.00 uur (dus meld je tijdig aan!)

Namens het bestuur van Stichting Fun In Business graag tot donderdag 20 september.

Details evenement »

Tags

Related Articles

Geef een reactie