NetwerkenNieuwswijzijnzeelandzakelijk

Opening M2GO City: ‘Veel meer dan alleen kantoren’

Ruim 100 ondernemers en belangstellenden maken kennis

TERNEUZEN – Wie donderdagmiddag in de buurt van het Stadhuisplein in Terneuzen liep kon er niet om heen. De enorme rode strik rondom het gebouw van M2GO City, dat deze namiddag officieel werd geopend door wethouder Jack Begijn en de initiatiefnemers Rene Hamelink en Danny van den Berge.

Rond 17.00 uur stroomden ruim honderd (lokale en regionale) ondernemers en belangstellenden richting het excentrieke wit-zwarte-gebouw. Ze konden binnen hun ogen uitkijken. Vele vierkante meters kantoorruimte, maar ook een bijzonder fraaie modern-industrieële uitstraling. ,,Er is ruimte genoeg”, sprak Rene Hamelink het publiek met gepaste trots toe. ,,Als je je vandaag inschrijft bij de Kamer van Koophandel, kun je hier dezelfde dag nog je kantoor betrekken. De ruimte huren die je nodig hebt en gaan!”

In M2GO City kun je kantoorruimtes huren van 15 tot 600 m2, je kunt er een uur, een dagdeel of een dag flexwerken in een ingericht kantoor, je kunt er afspreken met klanten in een dagkantoor met volledige privacy en je kunt er een fijne ruimte huren voor je vergadering, presentatie of workshop. Als je door het gebouw loopt ademt het ondernemerschap in een inspirerende en eigentijdse omgeving.

Het is mooi om samen met andere ambitieuze bedrijven de kruisbestuiving te stimuleren

– Patrick Dobbelaar [Cows & Stars]

Accountant Frank Kolijn zat in september als één van de eersten in het verzamelgebouw en maakte de gehele metamorfose van het pand mee: ,,Het mooiste vind ik toch de interactie met andere beroepsgroepen. Dat maakt ons anders dan andere accountantskantoren”, antwoordde hij op de vraag waarom je je in M2GO zou moeten vestigen.

Een andere trouwe ‘M2GO-bewoner’, Patrick Dobbelaar van marketingbureau Cows & Stars, sloot zich daar naadloos bij aan: ,,Het is mooi om samen met andere ambitieuze bedrijven de kruisbestuiving te stimuleren. Ik merk dat het werkt in de praktijk en dat het ook prettig is voor onze klanten, wanneer we als bedrijven hier samen dingen kunnen realiseren. We zoeken elkaar ook bewust op, bijvoorbeeld tijdens de lunch. Een heel goed koffie-apparaat is ook belangrijk! Bovendien is het gebouw heel mooi en representatief.”

Hip

Wethouder Jack Begijn haakte daar weer op in. ,,Hier aan de overkant (in het stadhuis, red.) dachten sommige mensen in het begin wel ‘wat gaan ze nu doen met dat gebouw?’ Er waren zeg maar wel wat bedenkingen, omdat het een beetje ‘te hip’ leek te worden. Maar ik moet zeggen dat het fantastisch is geworden”, aldus Begijn, die vooraf al even een verkennend rondje binnen had gedaan samen met burgervader Jan Lonink.

Iedereen moet met plezier naar z’n werk komen. Gerard van de Gruiter heeft hier een inrichting gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt

– Rene Hamelink [M2GO]

Ook Hamelink benadrukte nog maar eens de kruisbestuiving, die centraal staat in het ‘Meet, Work & Connect’-concept van M2GO. ,,Het idee is dat we van elkaar kunnen leren. Ook in de vorm van netwerkbijeenkomsten en business events. En het allerbelangrijkste is dat het leuk moet zijn. Iedereen moet met plezier naar z’n werk komen. Het concept is veel meer dan alleen kantoren verhuren. Gerard en Nathalie (‘Van de Gruiter Wonen’) hebben hier een inrichting gecreëerd waar iedereen zich thuis voelt. Dat als je hier binnen loopt, je meteen een glimlach op je gezicht krijgt”, complimenteerde Hamelink de man achter de inrichting.

,,Deze ontwikkeling is ook belangrijk voor de reuring in het centrum van Terneuzen”, benadrukte wethouder Begijn het belang van het M2GO-concept voor de stad. ,,Dit is het nieuwe ondernemen.”

Meer weten over de mogelijkheden bij M2GO City Terneuzen?

M2GO City
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen
0115-741004
www.M2GO.nu | info@M2GO.nu

Foto’s opening M2GO City Terneuzen op donderdag 31 mei 2018:

tekst: Menno Kole / foto's: Rachelle de Reu
Tags

Related Articles

Geef een reactie