Netwerken

Zeeuwse Connectie organiseert borrel voor Import-Zeeuwen en Boomerang-Zeeuwen

Middelburg, 30 augustus

Vrijdag 30 augustus kunnen nieuwe en teruggekeerde Zeeuwen onder het genot van een drankje in contact komen met lotgenoten en hun nieuwe Zeeuwse netwerk vergroten

Netwerk De Zeeuwse Connectie, onder meer bekend van bijeenkomsten voor Zeeuwen in de Randstad, organiseert dit keer een borrel voor Import-Zeeuwen en Boomerang-Zeeuwen. Nieuwe en teruggekeerde Zeeuwen zijn op vrijdag 30 augustus van harte welkom bij Brasserie Franklin op de Vlasmarkt in Middelburg.

Uitgevlogen Zeeuwen

“Onze stichting doet van alles om de kans te vergroten dat uitgevlogen Zeeuwen weer terugkeren naar hun provincie, dus het leek ons leuk om ook eens iets te organiseren voor mensen die inmiddels al zijn teruggekeerd of die nieuw zijn in Zeeland. Om ze te helpen in contact te komen met lotgenoten, ervaringen uit te wisselen en om hun (nieuwe) Zeeuwse netwerk te helpen vergroten.” aldus bestuurslid Frederik Sinke. “We hebben gekozen voor Franklin omdat het een mooie nieuwe zaak is en omdat de eigenaar heel erg meedenkt met ons initiatief. Daardoor kunnen we de eerste drankjes en hapjes gratis aanbieden!”

“Het is een laagdrempelig event, minder grootschalig dan de bijeenkomst in het najaar waar de Zeeuwse PioniersPrijs wordt uitgereikt. Daar komen bijna 300 mensen op af. Voor deze borrel hebben zich tot nu toe al bijna 60 mensen aangemeld, dus dat wordt een gezellige drukte. Er zit van alles tussen; studenten, ondernemers, ambtenaren, jong en al wat ouder, echt van alles. Een mooie kans om meer mensen te leren kennen in Zeeland, maar het doel is vooral om een ontspannen en gezellige avond te hebben.”

De borrel start om 19.30 uur, maar voorafgaand zijn er al verschillende mensen aanwezig die er eten. Later op de avond binnenlopen kan uiteraard ook. Aanmelden via www.zeeuwseconnectie.nl

De Zeeuwse Connectie

Stichting De Zeeuwse Connectie is een netwerk van elfduizend Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt. Naast het organiseren van events in de Randstad, zijn zij actief op onder meer Facebook en Linkedin. Eens per jaar organiseert De Zeeuwse Connectie ook een evenement in Zeeland, om uitgevlogen Zeeuwen weer eens terug te halen naar onze provincie en om ze in contact te brengen met andere actieve en betrokken Zeeuwen, boomerang-Zeeuwen, import-Zeeuwen en alle anderen die Zeeland een warm hart toedragen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de Zeeuwse PioniersPrijs uitgereikt. De Zeeuwse Connectie is tevens initiatiefnemer van ZeeuwseVacaturebank.nl.

Tags

Related Articles

Geef een reactie