Nieuws

Bedrijfspand te koop: Parallelweg 10 Goes

Woonhuis compleet met kantoor/bedrijfsruimte

Aan de Parallelweg in Goes, tegenover Kloetinge en op enkele minuten van de binnenstad, vinden we dit unieke, vrijstaande, karakteristieke woonhuis compleet met een kantoor-/bedrijfsruimte voorzien van eigen entree op de begane grond. De woonruimte bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het liefst 15 meter diepe huis. Het geheel staat op 395 m2 eigen grond.

Wonen én Werken in Zeeland: Parallelweg 10 Goes

De woning is een voormalige molenmakerij, ‘Parallel 10-12’. Nummer 10 (verdiepingen) heeft een eigen entree, met daarachter de hal en een ruime bijkeuken, waarachter een grote beschutte tuin met schuurtje. Op de eerste verdieping bevindt zich naast de woonkamer met erker, twee slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad en tweede toilet. Twee extra slaapkamers bevinden zich op de 2e verdieping met dakkapellen.

Bedrijfspand/kantoorruimte

Op de begane grond beschikt het pand op nummer 12 met eigen entree over een 75 m2 grote, compleet ingerichte kantoorruimte met keuken en toilet. De (kantoor)ruimte is prima geschikt voor werk aan huis. Op de eigen oprit is ruimte voor drie auto’s, direct daarvoor aan de openbare weg is ruimte voor twee auto’s. De (kantoor)ruimte kan ook heringericht worden tot (gescheiden) woonruimte, garage/werkplaats, c.q. inpandig zwembad, aan de achterzijde grenzend aan de tuin. Een plattegrond plus 360-graden video van de (kantoor)ruimte staat op www.florad.nl/woning.

Parallelweg

De Parallelweg, tegenover Kloetinge, is een rustige doodlopende straat. Vanuit de woonkamer kijkt men vrij uit over de spoorlijn. Aan de rand va Goes maar op korte fietsafstand van alle voorzieningen en op enkele minuten bereikt men de sfeervolle binnenstad van Goes.

Indeling

Begane grond: entree via glaspui naar eén grote werkruimte. Ingedeeld met verschillende werkplekken, bespreekruimte, keukentje en toilet. Achterin een uitgang naar de tuin.

Entree woonhuis: gescheiden, hal die toegang geeft tot trap naar de 1e verdieping en bijkeuken. Bijkeuken met deur naar tuin.

1e verdieping: woonkamer 35 m2 met leuke erker, keuken, twee slaapkamers, bergruimte en badkamer met vloerverwarming, wastafel, toilet, douche en ligbad.

2e verdieping: overloop, bergruimte en twee slaapkamers, waarvan 1 ca. 35m2 groot, met dakkapellen. Op deze verdieping staat ook de cv-ketel.

Tuin: de ruime tuin is op het zuiden gesitueerd, zon is dus gegarandeerd! De tuin is keurig aangelegd en onder andere voorzien van een gazon, beplanting en een terras.

Algemeen:
– Bouwjaar 1928
– Perceel 395 m2
– Inhoud ca. 560 m3
– Woonoppervlakte ca. 275 m2 woon/werk
– Oplevering in overleg
– Warmwater en verwarming (deels vloerverwarming) via cv. ketel
– Geheel dubbel glas

Plattegronden

Meer informatie, zoals volledige plattegronden in 2D en 3D zijn in te zien via de brochure, die je kunt downloaden op www.ceeskole.nl.

Tags

Related Articles

Geef een reactie