Nieuws

Belisol: stap naar de zakelijke markt

Belisol levert kozijn en deuren in hout, aluminium en kunststof en is specialist op de renovatiemarkt voor particulieren. Vanuit de vestiging in Goes worden heel Zeeland en West-Brabant bediend. Tijdens de Contacta presenteert Belisol zijn producten ook aan de zakelijke markt. “Wij kunnen aannemers een hoop werk uit handen nemen.”

Alles onder één dak
Bij Belisol gebeurt alles onder één dak: zowel het opmeten, de fabricage als de montage is in eigen hand. “In onze productie-eenheid produceren we elke dag honderden kozijnen en deuren,” vertelt directeur Marlon Mohnen. “Omdat technologie en wetenschap niet stilstaan, investeren wij voortdurend in nieuwe machines en technieken. We garanderen zo de kwaliteit van onze kozijnen en deuren. Door onze samenwerking met diverse researchcentra hebben onze producten sterke isolatiewaarden, met alle gewenste kleuren, afwerkingsmogelijkheden en veiligheidsbeslag.”

Zakelijke markt
Belisol wil dit jaar op de Contacta de contacten met de zakelijke markt uitbreiden. “Wij hebben 38 jaar ervaring op de particuliere markt en willen nu iets gaan betekenen voor bedrijven in de bouw en renovatie.” In de ruime stand laat het bedrijf aan de hand van een multimedia-presentatie en een aantal voorbeelden zien wat het kan betekenen voor aannemers, architecten en bouwkundig adviesbureaus. “Met onze producten kunnen we aannemers werk uit handen nemen. Wij leveren degelijke producten die bovendien esthetisch verantwoord zijn. Alles wat we leveren is maatwerk, dus voor elke vraag zoeken wij een oplossing.”

BelisolLogoBelisol Goes
Nobelweg 2-24
4462 GK Goes
0113-211811

www.belisol-goes.nl
goes@belisol.com

Je vindt Belisol tijdens Contacta op stand 1220

 

Belisol

Tags

Related Articles

Geef een reactie