Nieuws

Beste b2b bureau komt uit Zeeland

BOOM is voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste business-to-businessbureau van Nederland.

Uit de jaarlijkse ranking van vakblad Fonk blijkt dat klanten het bureau – dat 25 jaar geleden in Goes het levenslicht zag – beoordelen met een ruime 9. “Wij zijn pas tevreden als we onze klant écht verder hebben geholpen”, zegt directeur Hans van den Boom.“Hoog scoren in een ranglijst die is gebaseerd op onder meer partnerschap, efficiency en onze rol als business accelerator, vinden we dan ook een prachtige erkenning.”

Naast de eerste plaats in de categorie business-to-business, bekleedt BOOM ook een zevende plek in de algemene top 50. Daarmee staat BOOM al jarenlang steevast in de top 10. Dat het jubilerende bureau als beste uit de bus komt in de b2b-sector is te danken aan werkzaamheden voor klanten als Bolton adhesives, DLA Piper, SPIE, Flamco en PON. Grote namen naast klanten als de Dopingautoriteit, het Ministerie van Binnenlandse zaken, Reclassering Nederland, vele onderwijsorganisaties én bekende Zeeuwse namen zoals Rothuizen architecten, Scalda en Synergo.

Bijdrage aan de samenleving

“We zijn een bureau voor strategie en communicatie”, aldus Van den Boom. “Dat betekent dat we met een integrale benadering de betekenis van organisaties onderzoeken, hun drijfveren en kansen; het strategisch kader. Vervolgens zetten we communicatie in om dat kader concreet en succesvol te maken. We doen dit op verschillende gebieden, zoals visie en strategie, merk en reputatie, cultuur en verandering, digitale transformatie en maatschappelijke verbinding. Ons doel? Organisaties, hun mensen én omgeving duurzaam verder helpen. Als we geen concreet en aantoonbaar resultaat hebben behaald, zijn wij niet tevreden. En daarbij gaat het om véél meer dan winst maken. Natuurlijk moet het rendabel zijn, maar het gaat er nadrukkelijk ook om een bijdrage te leveren aan de samenleving. Succesvol zijn begint al lang niet meer bij jezelf.”

Ons doel? Organisaties, hun mensen én omgeving duurzaam verder helpen. Als we geen concreet en aantoonbaar resultaat hebben behaald, zijn wij niet tevreden.

Zeeuwse roots

Eigenaar Hans van den Boom nam het bedrijf in 1999 over van zijn vader Jan, die ‘Boom Kollektief’ in1993 oprichtte in Goes. Door de jaren evolueerde het creatieve bureau naar een full service communicatiebureau met vijf vestigingen in het midden en zuiden van Nederland. De naam wijzigde via BOOM Communicatie naar het korte, krachtige BOOM. Met een eigen methodiek om klanten te helpen zich onderscheidend te positioneren in de markt en met een betekenisvolle ‘purpose’ bij te dragen aan de maatschappij helpt BOOM organisaties in heel Nederland daadwerkelijk verder.

Tags

Related Articles

Geef een reactie