NieuwsSport & Business

Bodyline healthcenter eigenaar Pim Lexmond op bezoek bij premier Rutte

Zeeuwse ondernemer op de koffie bij de minister-president

In het kader van de Dag van de Ondernemer mochten er enkele ondernemers uit het mkb op bezoek bij de minister-president. Waaronder Terneuzenaar en eigenaar van fitnessbedrijf Bodyline healthcenter, Pim Lexmond.

Bodyline healthcenter is de grootste aanbieder op het gebied van sport en bewegen in Zeeuws-Vlaanderen. Met locaties in Terneuzen, Hulst en Oostburg en studio’s in Philippine en Cadzand bieden zij iedereen in Zeeuws-Vlaanderen sport en bewegen aan. Op dit gebied hebben zij een kwalitatief hoogstaand en holistisch aanbod waarbij plezier en energie centraal staan. Met behulp van innovatie en verbinding maken zij een gezond en vitaal leven bereikbaar voor iedereen uit de regio.

Ondernemers op bezoek bij de minister-president
Pim Lexmond samen met collega mkb’ers en premier Rutte.

Een bakje koffie drinken met de premier, dat overkomt niet iedereen. Waarom heb jij deze uitnodiging ontvangen? Waarmee onderscheidt Bodyline healthcenter zich?

“In onze regio houden wij ons veel bezig met samenwerkingen. Denk daarbij aan het onderwijs, overheid, bedrijfsleven en de zorg. Wij noemen dit het ‘gezondheidsdomein’, waarmee sport een bijdrage levert aan de gezondheid. Met de jaren zijn wij hierin gegroeid en krijgt onze visie steeds meer vorm.” aldus Pim Lexmond.

Bodyline healthcenter is steeds beter in staat om sport en bewegen voor iedereen aan te bieden. Het creëren en in stand houden van een gezonde leefstijl wordt in de samenleving steeds groter. Bodyline healthcenter ziet verbindingen leggen en multidisciplinaire samenwerkingen niet alleen wenselijk, maar ook als noodzaak om een gezonde en vitale omgeving te creëren voor en door al haar inwoners. Hiermee zijn zij koploper in Nederland.

“In onze regio houden wij ons als fitness- en gezondheidscentrum veel bezig met samenwerkingen. Denk daarbij aan het onderwijs, overheid, bedrijfsleven en de zorg.” – Pim Lexmond

Wij willen natuurlijk graag weten hoe het was.. Koffie drinken met de minister-president.
“De premier zorgde voor een goede en relaxte sfeer. Hij gaf blijk van parate kennis en er ontstonden leuke gesprekken. Over hoe wij verbindingen en samenwerkingen tot stand brengen bij Bodyline vroeg hij geïnteresseerd op door. Maar de aankomende BTW verhoging stelde ikzelf ook nog even aan de kaart.”

Voor Pim geeft de uitnodiging een blijk van erkenning voor de visie die zij bij Bodyline healthcenter hebben en kijkt daarmee terug op een leuk en toch wel bijzonder bezoek bij de premier.

Tags

Related Articles

Geef een reactie