Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Nieuws

Business Park Terneuzen

Alle ruimte voor ondernemers

Business Park Terneuzen, op het voormalige fabriekscomplex van Philips Lighting, biedt volop mogelijkheden voor bedrijven die zowel de Vlaamse als de Nederlandse markt bedienen. Het is centraal gelegen aan de Mr. F.J. Haarmanweg, vlakbij het kanaal Gent-Terneuzen en de Westerscheldetunnel.

Diverse doeleinden

Op het park is bedrijfsruimte te huur van 10 m2 tot 4000 m2. De ruimtes zijn flexibel, rolstoelvriendelijk en voor vele doeleinden geschikt. “Behalve retail kun je alle mogelijke bedrijven op het terrein aantreffen”, zegt beheerder Richard Biesbroeck. “Momenteel zijn er onder meer een dansschool, een houtverwerkingsbedrijf, opslagruimtes en nog een deel van Philips gevestigd.”

ZZP’ers

Ook zzp’ers zijn welkom. “Wij hebben een aantal kantoorkamers ter beschikking voor startende ondernemers en zzp’ers. Deze kantoren kun je ook gemeubileerd huren.” Bedrijven met meer specifieke wensen kunnen iets nieuws bouwen op het park. De noordzijde van het complex biedt hiervoor voldoende ruimte. “Bedrijven kunnen grond kopen en zelf iets bouwen, maar wij kunnen dat ook voor hen doen en de nieuwbouw turn key opleveren. Alles is mogelijk.”

Voordelen

Vestiging op het Business Park Terneuzen biedt verschillende voordelen. Het terrein wordt onderhouden, er is ruim voldoende parkeergelegenheid, de energie wordt gezamenlijk ingekocht en er wordt glasvezelkabel aangelegd voor een snelle internetverbinding. “Daarnaast is het park beveiligd met een slagboom en is er 24 uur per dag cameratoezicht.”

Contactgegevens

Business Park Terneuzen
Mr. F.J. Haarmanweg 25
4538 AN Terneuzen
0115 – 648001
info@businessparkterneuzen.nl
www.businessparkterneuzen.nl

Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Tags
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
<

Related Articles

Geef een reactie