EconomieNieuws

Cees Pille nieuwe wethouder Goes

Opvolger Loes Meeuwisse komt van VNO-NCW Zeeland

GOES – Cees Pille wordt op 23 januari geïnstalleerd als wethouder van de Gemeente Goes. Hiermee volgt hij Loes Meeuwisse op. Zij is in december is gestart als burgemeester van de gemeente Noord-Beveland.

Op 30 november jl. werd bekend dat Pille zou worden voorgedragen als wethouder van de gemeente Goes. Pille is ruim vier jaar secretaris van VNO-NCW Zeeland en PORTIZ. Daar zal hij vertrekken nu hij in Goes aan de slag gaat.

Hij heeft de portefeuilles financiën, verkeer en vervoer, binnenstad, openbare werken, recreatie en toerisme, cultuur, communicatie en citymarketing

‘Cees Pille een aanwinst voor Zeeland’

Cees Pille (49) is econoom en woont sinds 2017 met zijn vriendin en hun twee kinderen in Goes. Hiervoor woonde hij jaren in Rotterdam. Hij is nu secretaris van de VNO-NCW Zeeland. Sinds zijn komst naar Zeeland is hij betrokken bij de regionale VVD-afdeling. Hij heeft de portefeuilles financiën, verkeer en vervoer, binnenstad, openbare werken, recreatie en toerisme, cultuur, communicatie en citymarketing. Met een aantal dossiers heeft hij zich nu al beziggehouden. Bijvoorbeeld met de bereikbaarheid van Midden-Zeeland via de Deltaweg. Voorzitter Neldes Hovestad vindt zijn vertrek ‘een gemis voor VNO-NCW Zeeland, maar een aanwinst voor Zeeland’.

Pille wil graag in zijn nieuwe rol graag de ledenbijeenkomsten van VNO-NCW Zeeland bezoeken. Hij vindt het sowieso een leuke toevalligheid dat de zomerborrel dit jaar in Goes zal plaatsvinden.

Tags

Related Articles

Geef een reactie