Tramper Goes | Mitsubishi Outlander PHEV 2019 Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Nieuws

Danny Hollestelle zakenvrouw van het jaar

.
Uitreiking in Huis ter Duin

Danny Hollestelle, directeur van Koninklijke Hollestelle Groep uit Goes, is op 16 maart verkozen tot zakenvrouw van het jaar 2015. De officiële uitreiking door Kamervoorzitter Van Miltenburg vond plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Internationale onderscheiding voor succesvolle zakenvrouwen

De verkiezing ‘Zakenvrouw van het Jaar’ wordt georganiseerd door champagnehuis Veuve Clicquot. De Prix Veuve Clicquot is een internationale onderscheiding voor succesvolle zakenvrouwen. Deze internationale onderscheiding werd in het leven geroepen als eerbetoon aan Madame Clicquot, de vrouw die champagnehuis Clicquot wereldwijd op de kaart heeft gezet en groot heeft gemaakt. De Prix Veuve Clicquot wordt elk jaar georganiseerd in 18 landen en sinds 1981 ook in Nederland. De prijs dient ter stimulering van vrouwelijk ondernemerschap en vrouwelijk management. 

Scarlett
Scarlett Kwekkeboom-Janse was in 2001 de eerste Zeeuwse Zakenvrouw van het Jaar

Tweede Zeeuwse Zakenvrouw van het Jaar

Dit is de 34e uitreiking van de Prix Veuve Cliquot. Het is voor de tweede keer dat een Zeeuwse onderneemster tot zakenvrouw van het jaar is verkozen. In 2001 ging Scarlett Kwekkeboom-Janse, toenmalig directeur van Istimewa Elektro, haar voor.

Koninklijke Hollestelle Groep

Koninklijke Hollestelle Groep is een cluster van gespecialiseerde bedrijven toegespitst op de vakdiscipline werktuigbouwkunde die opereren in de sectoren industrie, infrastructuur en offshore. De activiteiten omvatten materiaalleveringen, engineering, fabricage, montage, onderhoud en inspecties van constructies en mechanische installaties.

HGROEPHet bedrijf is in 1874 opgericht door Jan Hollestelle. Met het 100 jaar bestaan in 1974 werd het bijzondere predikaat “Koninklijk” verkregen. Sinds 2007 zet Danny Hollestelle als zesde generatie het familiebedrijf voort.

BZW en Jong Management

Michiel van Campen, directeur van de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW): ‘Wij kennen Danny al langer als een zeer gedreven ondernemer en een actief lid van Jong Management en de BZW. Wij feliciteren haar dan ook met gepaste trots.’

Zakenvrouw van het jaar 2015 Danny Hollestelle
Zakenvrouw van het jaar 2015 Danny Hollestelle

Van Campen: ‘Hoewel we als werkgeversorganisatie geen voorstander zijn van een wettelijk quotum voor vrouwen in besturen van bedrijven en andere organisaties omdat dat gewoonweg niet werkt, vinden we het wel van groot belang dat er meer vrouwen aan de top komen. Er is daarvoor ook talent genoeg. Danny Hollestelle is daar een mooi voorbeeld van. De BZW was dit jaar een warm pleitbezorger van haar kandidatuur voor de Prix Veuve Clicquot. Ze staat sinds 2007 aan het roer van Koninklijke Hollestelle en heeft het bedrijf als jonge vrouwelijke ondernemer op een adequate wijze door de crisis geloodst. Daarnaast was ze ook nog eens zeer actief binnen de BZW, onder andere als bestuurslid in Zeeland. We kunnen altijd een beroep doen op haar om nieuwe leden te benaderen of aan te schuiven bij verschillende overleggen om ons ondernemersgeluid te vertegenwoordigen. Daarnaast heeft ze als voorzitter van Jong Management in Midden-Zeeland ook een zeer positieve rol gespeeld bij de verdere integratie tussen BZW en Jong Management. Wij zijn al met al bijzonder trots op haar en ze is absoluut de terechte winnares van de Prix Veuve Clicquot 2015.’

Danny Hollestelle opent beurshandel 25 maart

Woensdag 25 maart mocht Danny Hollestelle als winnares van de ‘Prix Veuve Clicquot’ de beurshandel openen door op de gong te slaan. Bekijk hier het filmpje van deze bijzondere ervaring.

Meer informatie rondom Danny Hollestelle is te vinden op www.dannyhollestelle.nl en www.hollestelle.nl.

FBTWIN

Bent u er klaar voor? Gewoon Lekker Leven
Tags
Zeeland Zakelijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
<

Related Articles

Geef een reactie