Nieuws

Dave Herselman terug aan het drukwerkfront


Reeds 45 jaar is Dave Herselman een begrip in de Zeeuwse drukwerk wereld. In die tijd bouwde hij vanaf de grond Drukkerij Herselman in Kapelle op. Begin 2012 nam hij afscheid van zijn levenswerk. Maar nadat de drukkerij afgelopen jaar ter ziele is gegaan, sprong Herselman weer in het ontstane vacuüm.

Liefde voor Drukwerk

Zijn opmerkelijke comeback ontstond mede op verzoek van een aantal vertrouwde relaties, waar hij al die jaren het drukwerk voor had verzorgd. Herselman nam die verzoeken ter harte en zo ging afgelopen september zijn nieuwe webshop Liefdevoordrukwerk.nu operationeel. Zijn missie is in eerste instantie om vertrouwde relaties te voorzien van topkwaliteit, maar betaalbaar drukwerk. Inmiddels groeien de aanvragen gestaag en verzorgt Herselman ook met liefde drukwerk voor nieuwe klanten.

Betaalbaar, topkwaliteit en breed aanbod

Het concept van de webshop is er op gericht om de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden, maar dat neemt niet weg dat het aanbod juist zeer divers is. Alles wat bedrukt kan worden is ook leverbaar; briefpapier, naamkaartjes, enveloppen, posters, flyers en brochures, maar bijvoorbeeld ook paraplu’s of rolbanners. En dan ik topkwaliteit tegen de laagste prijzen met gratis levering door heel Nederland. In de webshop kan men eenvoudig via iDeal betalen, maar vaste klanten kunnen ook een account krijgen en op rekening betalen.

liefdevoordrukwerk

Ambachtsherenwegeling 15, 4421 GP Kapelle
Postbus 54, 4420 AC Kapelle
T. 06 53 816 319 | info@liefdevoordrukwerk.nu

Tags

Related Articles

Geef een reactie