Nieuws

De nieuwe Opel Vivaro

.
Praktischer, efficiënter en aantrekkelijker dan ooit

Het design van de nieuwe Opel Vivaro maakt in één oogopslag duidelijk dat dit een bedrijfswagen is waarop u als ondernemer kunt rekenen. De stoere, brede wegligging en de markante grille spreken duidelijke taal: de nieuwe Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren. De compacte BiTurbo dieselmotor zorgt voor het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Ook met zware belading.

Aantrekkelijke financieringsactie en gratis upgrade

Profiteer tijdelijk van 5 jaar lang 0% rente op uw financiering. En als u nu in een nieuwe Vivaro Edition stapt, ontvangt u ook nog eens een gratis upgrade naar de Sport-uitvoering. Zo stapt u voordelig in een extra rijk uitgeruste Vivaro voor een vast bedrag per maand zonder rente, 5 jaar lang!

Ervaar het zelf!

Deze keer geen proefrit, maar een proefklus. Ontdek de mogelijkheden en ruimte van de nieuwe Vivaro en ervaar hoe geweldig hij rijdt én werkt. Doe nu een proefklus bij AutoTeam of Vriens Opel in Goes, Roosendaal of Breda.

Benieuwd naar de leasemogelijkheden? AutoTeam en Vriens Opel zorgen samen met leasemaatschappij ZuidWest Lease voor de beste mobiliteitsoplossing. Meer informatie: www.autoteam.nl.

Tags

Related Articles

Geef een reactie

Check Also

Close