Nieuws

Directieteam DELTA compleet

In vervolg op de benoeming van Marco Visser als CEO van DELTA per 1 maart jl., maken Dave Horians (Finance), Ludolf Rasterhoff (Telecom), Karl Heinz van der Made (Netwerk/IT) en Roel Meijerink (Energie) de directie van DELTA compleet.

Marco Visser is als CEO verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van DELTA. Het directieteam is versterkt met expertise op het vlak van Finance, Telecom, Techniek en Energie:
• Dave Horians is sinds 2008 werkzaam voor DELTA in verschillende functies op het vlak van Business Control en Finance en wordt verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering van DELTA.
• Ludolf Rasterhoff is sinds 16 maart verantwoordelijk voor Telecom. Hij heeft onder meer voor KPN gewerkt en was tot voor kort als COO werkzaam voor de Melita Groep, een quad play kabelexploitant op Malta.
• Karl Heinz van der Made neemt vanaf 1 april de verantwoordelijkheid op zich voor Netwerk/IT. Als operations verantwoordelijke heeft hij product en IT- development transities doorgevoerd bij bedrijven als KPN, Detron en Tennet.
• Roel Meijerink start per 1 mei aanstaande en wordt verantwoordelijk voor Energie. Hij is in de energiebranche in diverse functies werkzaam geweest, onder meer bij Nuon, Alliander en momenteel als directeur E.ON Benelux.

CEO Marco Visser: “Ik ben blij met de samenstelling van dit team waarin we kennis en expertise van zowel telecom als energie, en daarmee onze duale focus, goed hebben geborgd. Dat is belangrijk voor de verdere groei en ontwikkeling van DELTA als aanbieder van internet, tv, telefonie én energie. Het doel is duidelijk: onze klanten, consumenten én ondernemers, ook in de toekomst optimaal van dienst zijn met onze unieke combinatie van producten. Dat betekent dat we continu investeren in het snelste internet van Zeeland en we blijven 100% groene stroom leveren.”

Over de sterke verbondenheid van DELTA met Zeeland zegt Marco Visser: “Ik ben trots op de regionale betrokkenheid van DELTA, die koesteren we. Daar geven we uiting aan door het sponsoren van prachtige evenementen en natuurlijk het DELTA Zeeland Fonds waarmee we initiatieven ondersteunen die Zeeland en Zeeuwen vooruit helpen. In het project ‘Heel Zeeland Digivaardig’ maken basisschoolleerlingen senioren wegwijs in de digitale wereld door tablet-les te verzorgen.”

.

Tags

Related Articles

Geef een reactie