Nieuws

DOK41: voedingsbodem voor succes

Flexibiliteit, kennis en ervaring

Een goede werkplek biedt een ondernemer zoveel meer dan vier muren en een dak. Flexibiliteit, passende faciliteiten, opschaalbaarheid en de aanwezigheid van kennis en ervaring; het zijn allemaal zaken die een belangrijke rol spelen in het succes van een onderneming. Een belangrijke keuze dus voor ondernemers (in spé).

Broedplaats voor innovatieve en creatieve startups

Als broedplaats voor innovatieve en creatieve startups biedt DOK41 daarom een aantal essentiële randvoorwaarden die een goede voedingsbodem voor groei vormen. Zo vind je er verschillende soorten en maten huisvesting, van flexwerkplekken tot kantoorruimte en loods- en productie-units. De ruime productie-units bieden voorzieningen zoals een loopdeur, eigen keukenblok en zijn perfect om kantoor en productie activiteiten te combineren. Daarnaast kun je hier als bedrijf drempelloos opschalen als hier behoefte aan is. Naast uitgebreide vergaderfaciliteiten, glasvezel internet en een centrale ruimte met wekelijkse netwerklunches geeft deze werkplek je onder meer toegang tot kennissessies, spreekuren en sparring/coaching op maat.

Reeds 28 bedrijven gevestigd

Op dit moment werken 28 innovatieve (techno) en creatieve bedrijven hier met hart en ziel aan de groei van hun onderneming. Verschillende bedrijven ontwikkelden zich binnen de broedplaats al met succes tot stabiele ondernemingen en groeiden door naar vaste locaties in heel Zeeland.

DOK41_fotoMeer informatie

Meer informatie over de mogelijkheden van deze unieke plek vind je op www.dok41.nl

FBTW

Tags

Related Articles

Geef een reactie