Nieuws

FixMyCar: nieuw seizoen bij CTV Zeeland

.
Het leukste programma voor autobezitters

Vanaf vrijdag 3 april gaat Fix My Car bij CTV Zeeland weer met nieuwe afleveringen van start. Het populaire Zeeuwse televisie programma, waarbij gratis een auto, motor, camper of caravan vakkundig hersteld wordt door het team van Van den Berg Autoschade. Het tv-programma Fix My Car is één van de promotieactiviteiten die Heike en Rien van den Berg inzetten om meer naamsbekendheid en aanloop te genereren. “Zichtbaar zijn voor potentiële opdrachtgevers, laten zien wie je bent en wat je kunt. Daar gaat het om.”

Camperreparatie

Elke week komt een andere kandidaat in beeld met zijn persoonlijk verhaal rondom het voertuig. Te zien elke vrijdagavond om 19.20 uur bij CTV Zeeland (digitaal kanaal 22). De eerste uitzending is speciaal gewijd aan onze sympathieke kandidaat Paul Pieters uit Goes met zijn camper. Tevens kan de kijker gelijk kennis maken met onze nieuwe camper- en caravan afdeling met alles onder 1 dak! Onderhoud/Keuringen/Inbouw en Schadeherstel.

Populair programma

Van den Berg Autoschade werkt al langer samen met CTV Zeeland en levert beide partijen wederzijds voordeel op. Heike van den Berg licht toe: “Ons programma heeft echt fans. Als wij in de supermarkt komen, gebeurt het vaak dat wij herkend worden en mensen roepen: ‘Hee, Fix My Car!’ Veel mensen zeggen dan ook bij binnenkomst in ons bedrijf dat ze door het programma bij ons terecht gekomen zijn.” Het programma is populair omdat het een mooie mix biedt van amusement en het tonen van vakmanschap. Heike van den Berg: “We willen laten zien wat het vak inhoudt. Mensen zijn dan ook vaak verrast wat wij allemaal kunnen in ons bedrijf. Daarnaast heeft het programma ook een verrassingseffect. Mensen kunnen anderen of zich zelf  opgeven voor een reparatieklus. Dat menselijke verhaal zit ook in het programma. En natuurlijk wordt de provincie Zeeland mooi belicht.”

Aanmeldingen

Uit de aanmeldingen blijkt ook wel de populariteit van het programma. Heike van den Berg: “Aan het begin van elke nieuwe reeks doen we een oproep aan mensen om iemand op te geven die het, om welke reden dan ook, verdient om een schadereparatie cadeau te krijgen. Daar krijgen we echt honderden reacties op binnen. Mijn man (Rien van den Berg, red.) en ik zijn  avonden bezig om die te beoordelen en de tien meest geschikte kandidaten uit te halen.”

FixMyCar

Tags

Related Articles

Geef een reactie