Nieuws

Foto community PIXZ gaat vernieuwen

PIXZ, de foto community app waar iedereen zijn of haar stukje Zeeland kan delen, komt vanaf deze week met een redesign voor Apple gebruikers. Het redesign is kosteloos voor gebruikers en gemakkelijk te verkrijgen door de app bij te werken in de App store.

#PIXZ Quirien Marijs
#PIXZ Quirien Marijs

Redesign
Vanaf deze week heeft PIXZ een nieuw design en een swipe functie waardoor gebruikers snel en gemakkelijk door foto’s heen kunnen bladeren. Daarnaast komt de app met een Spotlight waarin elke week 10 unieke PIXZ (foto’s) onder de aandacht worden gebracht. Met duizenden gebruikers is PIXZ de grootste foto app van en door Zeeuwen. PIXZ heeft meer dan 8.500 foto’s van bijna elk Zeeuws dorp onderverdeeld in tien categorieën. Natuur & strand, dieren, evenementen & festivals en gebouwen & historie zijn enkele voorbeelden van categorieën.

#PIXZ Arnold
#PIXZ Arnold

Oprichting
PIXZ is begonnen als een idee en inmiddels uitgegroeid tot de modernste foto community van Zeeland. Het platform is in 2011 opgericht door Maria Cappon. “Zeeland in beeld, jouw stukje Zeeland ontdekken en delen, dat is PIXZ aldus Maria Cappon”.

App
Nog geen lid van PIXZ en nieuwsgierig geworden naar deze Typisch Zeeuwse app? Inloggen kan snel en kosteloos met een bestaand Facebook, Twitter, Google Plus of PIXZ account. De app is voor IOS beschikbaar in de App store en voor Android in de Google Play store. De app is geschikt voor een ieder die van Zeeland houdt. Zowel hobby, amateur als professionele fotografen en iedereen met een mobiele telefoon en liefde voor Zeeland kan zijn/haar passie delen via PIXZ.

Pimp jouw kantoor met PIXZ!

Kans maken op jouw favoriete PIXZ op Canvas (50×80)? Kijk dan op Facebook.com/PIXZzeeland en deel jouw favoriete PIXZ!

Pixz_banner_1024x768 pixz 2.0

Tags

Related Articles

Geef een reactie