Nieuws

Gerkimex, groothandel en importeur van geschenken en souvenirs

Kom jij het team van Gerkimex versterken?

Erik Schuppert, directeur en eigenaar van het bedrijf Gerkimex, is een sportieve ondernemer. Wanneer hij niet werkt, is hij graag buiten met zijn vrouw en drie kinderen Maud, Kato en Luuk. Voor een jong gezin vinden zij Zeeland een fantastische provincie. De beperkte vrije tijd die naast zijn gezin nog overblijft besteed hij graag aan sport, voornamelijk hardlopen.

Samen met een team van 8 medewerkers, met in het hoogseizoen extra vakantiekrachten, verhandelen zij een breed assortiment aan cadeauartikelen, speelgoed, souvenirs en gifts.
Twintig jaar geleden startte het bedrijf in Edam, maar al snel was besloten te verhuizen naar Zeeland. Zo vertelt Erik: “Op het bedrijventerrein de Zompe in Serooskerke waren net de eerste bedrijven gevestigd. Ruim 10 jaar later hebben wij onze diverse magazijnen weer samengevoegd onder één dak. In ons huidige magazijn van 2400m2 houden wij zo’n 2000 artikelen op voorraad.”

“Met ons relatief kleine team verzorgen wij de inkoop (voornamelijk import), verkoop, logistiek, marketing en klant ondersteuning. Onze producten zijn te vinden in veel winkels rond de kustplaatsen, van Frankrijk tot aan de Oost Duitse kust.”

Op zoek naar een nieuwe collega
De afgelopen 10 jaar hebben wij met een vaste inkoopmedewerker gewerkt. Nu hij besloten heeft om een nieuwe uitdaging aan te gaan zijn wij op zoek naar een gedreven collega. Je start in de functie van inkoopassistent. Handelt alle correspondentie met onze ruim 50 leveranciers/fabrikanten af. Je bewaakt of alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Daarnaast denk je mee over het assortiment en het ontwerp van de producten. Een aantal maal per jaar speur je de beurzen in het buitenland af om de nieuwe collectie vorm te geven.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega met een positieve en toegankelijke persoonlijkheid. Je hebt een MBO+/HBO opleiding afgerond. Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal vloeiend en kan je in het Duits goed verstaanbaar maken.

Heb jij interesse voor deze uitdagende functie? Reageer via: vacature@gerkimex.nl

Onze producten zijn te vinden in veel winkels rond de kustplaatsen, van Frankrijk tot aan de Oost Duitse kust. – Erik Schuppert, eigenaar Gerkimex

Tags

Related Articles

Geef een reactie